Codarts nieuws

Opleidingen Dans en Docent Dans verkrijgen keurmerk ‘Health’

De accreditaties van bacheloropleidingen Dans en Docent Dans zijn uitstekend verlopen. Bovendien kregen beide opleidingen twee keer een positief advies voor het bijzonder kenmerk 'Health and wellbeing: fit to perform'!

Shape Lees meer
Codarts nieuws

Opening Codarts Collegejaar 19-20

Op maandag 9 september tijdens de opening van het collegejaar 2019-2020 presenteren wij o.a. onze visie op sustainability. De middag wordt tevens opgeluisterd door diverse acts van talentvolle studenten en alumni en gastspreker Witte Hoogendijk.

Shape Lees meer
Codarts nieuws

Fijne zomer!

We kijken met een voldaan gevoel terug op afgelopen schooljaar. Tijd voor een welverdiende zomervakantie! Bekijk hier onze openingstijden. Geniet van de zomer en we kijken er naar uit om jullie uitgerust en energiek volgend schooljaar te verwelkomen!

Shape Lees meer
Codarts nieuws

Songfestivalhit ‘Arcade’ geproduceerd door oud-student

Wouter Hardy is oud-student van Codarts en produceerde de winnende songfestivalhit 'Arcade', waarmee Duncan Laurence op 18 mei 2019 namens Nederland optrad.

Shape Lees meer
Codarts nieuws

Méér Muziek in de Klas

Studenten van de Thomas More Hogeschool in Rotterdam traden op donderdag 9 juli jl. samen met bekende musicus en ambassadeur Méér Muziek in de Klas Wouter Hamel op voor minister Ingrid van Engelshoven, van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De minister bracht een werkbezoek aan deze eerste lichting Vakspecialisten Muziek in het kader van Méér Muziek in de Klas.

Shape Lees meer
Achter de schermen

Ontmoet onze studenten: Sam

Ontmoet onze studenten! Sam (21): "Elke keer als ik hier binnenkom, heb ik zin om aan de slag te gaan. ”

Shape Lees meer
Codarts nieuws

Nominaties BNG Bank Circus Prijs bekend

De koepel van Nederlandse jeugdcircussen Circomundo en het BNG Cultuurfonds van BNG Bank reiken sinds 2012 de BNG Bank Circusprijs uit. Een vierkoppige jury nomineert ieder jaar vier kandidaten, en dit jaar zijn van Codarts 'Knot on Hands' (Britt Timmermans, Tijs Bastiaens, Mario Kunzi) en Erin Skye genomineerd.

Shape Lees meer
Student Life

Student Life Recept: Voedzame, gezonde en lekkere kaasstengels!

PARTY - Het college jaar is alweer bijna voorbij... Time flies when you're performing, studying & having fun! Zo aan het einde van het jaar blik je misschien terug, vier je feest en omring je je nog even met je studiegenoten en vrienden. En zeg nu zelf, wat is een feestje zonder lekkere snacks?

Shape Lees meer
Codarts nieuws

Codarts Productie Award uitgereikt op RIDCC

Op zaterdag 29 juni 2019 vond de finale van de Rotterdam International Duet Choreography Competition (RIDCC), gepresenteerd door Jan Kooijman, plaats in Theater Rotterdam. Daar werd onder meer de Codarts Production Award uitgereikt.

Shape Lees meer
Codarts nieuws

NIEUWE FUNCTIE SAMUEL WUERSTEN

Na negen jaar directeurschap van de dansopleidingen en tien jaar lidmaatschap van het College van Bestuur van Codarts Rotterdam, zet Samuel Wuersten per 1 september 2019 zijn langjarige verbintenis met de hogeschool voor de kunsten voort als Directeur Codarts (inter)nationale betrekkingen en ondernemerschap.

Shape Lees meer
Codarts nieuws

Dansbeurzen uitgereikt

Na de voorstellingen I SIGN (Docent Dans) en Talen On The Move (Dans) zijn de dansbeurzen uitgereikt van Stichting Corrie Hartong fonds en Kylián Foundation.

Shape Lees meer