Les van een student

Heb je interesse in het leren bespelen van een muziekinstrument of het volgen van zanglessen? Schrijf je dan in voor stagelessen van een derdejaarsstudent van Codarts*.

*Wegens grote interesse voor de stagelessen is inschrijven voor het studiejaar 2023-2024 helaas niet meer mogelijk.

Derdejaarsstudenten Docent Muziek van Codarts geven als onderdeel van hun opleiding individuele stagelessen op hun hoofdvakinstrument. 

Voor een totaalbedrag van €100 volg je 15 lessen van 30 minuten bij de afdelingen Wereldmuziek en Klassieke Muziek van Codarts. Voor een totaalbedrag van €75 volg je 10 lessen van 30 minuten bij de Jazz- of Popafdeling van Codarts.

Je meldt je aan voor het studiejaar 2023-24. De stagelessen kunnen plaatsvinden tussen november 2023 en april 2024.

Klik hier voor het aanmeldformulier.

Als het niet meer mogelijk is om het formulier voor een bepaald instrument in te vullen, dan zijn er voldoende inschrijvingen voor de desbetreffende lessen en is de wachtlijst gesloten.

Voorwaarden:

  • Lesindeling vindt plaats op basis van inschrijving en beschikbaarheid. Wie als eerste heeft ingeschreven, wordt al eerste benaderd.
  • Voor bepaalde instrumenten is er een wachtlijst.
  • De lessen worden gegeven op de Codarts locaties Kruisplein (Kruisplein 26, 3012 CC Rotterdam) en WMDC (Pieter de Hoochweg 125, 3024 BG Rotterdam). 
  • Om de continuïteit van de lessen te kunnen waarborgen, worden deze wekelijks aangeboden op een vastgestelde dag en tijd in overleg met de student.
  • De lessen duren een halfuur. Hou hier rekening mee als je veel reistijd hebt om bij het Kruisplein of het WMDC te komen.
  • De lessen beginnen medio november 2023. Indien je geplaatst wordt voor de lessen, ben je Codarts het volledige lesgeld verschuldigd en verplicht het totaal aantal lessen te volgen.
  • Cursisten die niet zijn uitgenodigd voor de stagelessen blijven niet op de wachtlijst staan voor een volgend studiejaar. Je dient je elk jaar weer opnieuw in te schrijven om in aanmerking te kunnen komen voor de stagelessen.


Voor de volgende instrumenten bieden we lessen aan:

Klassiek Muziek
Altviool
Bastrombone
Cello
Compositie
Contrabas
Fluit
Harp
Klarinet
Orgel
Orkestdirectie
Piano
Slagwerk
Trompet
Viool
Zang

Jazz
Basgitaar
Compositie
Drums
Gitaar
Piano
Saxofoon
Trombone
Trompet
Zang

Pop
Basgitaar
Creative producer
Drums
Gitaar
Songwriting
Piano/toetsen
Zang

Wereldmuziek
Latin Drums
Latin Percussie
Latin Fluit
Latin Gitaar
Latin Piano
Latin Zang
Turkse Muziek Bağlama
Turkse Muziek Bağlama (Saz)
Turkse Muziek Bağlama (Saz) Tar
Turkse Muziek Fluit en Doedoek
Turkse Muziek Klarinet
Turkse Muziek Percussie
Turkse Muziek Saxofoon
Turkse Muziek Ud
Turkse Muziek Viool
Turkse Muziek Zang