Codarts Kick-Off Week

Jaarlijks organiseert Codarts een introductieweek genaamd Kick-Off Week. Je ontdekt tijdens deze week wat Codarts en de stad Rotterdam je te bieden hebben, maar nog belangrijker: je leert elkaar kennen. De Kick-Off Week vindt plaats in de laatste week van augustus. 

Tijdens deze week maken we je niet alleen wegwijs in onze gebouwen, je doet ook mee aan een mooi cross-over project. Samen met studenten van andere afdelingen zoals bijvoorbeeld de dans-, muziek, circus-, educatie- en muziektheaterafdeling creëer je in een week een performance. Aan het einde van de week presenteert iedere groep het resultaat tijdens het Kick-Off mini-festival.

Een waar spektakel slotstuk waarmee we de Kick-Off Week feestelijk afsluiten. 

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw leven als student en Rotterdammer hebben we alvast een aantal zaken op een rijtje gezet. 

 • Praktische zaken

  Een overzicht met handige links. 

  Klik hier

 • Internationale studenten

  Ben je een internationale student? Dan hebben we een speciale pagina voor je gemaakt waar je informatie vindt over o.a. immigratie en andere belangrijke zaken die je moet weten voor je in Nederland komt studeren. 

  Klik hier

 • Woonruimte Rotterdam

  Rotterdam is niet alleen een beroemde wereldhavenstad, het is ook een hele leuke studentenstad. Het kan wel een uitdaging zijn om en kamer te vinden. We raden je daarom ook aan om je vroeg te oriënteren. Op onze pagina woonruimte Rotterdam geven we je een aantal tips. Succes met je zoektocht! 

  Klik hier

 • Zorgverzekering

  Alles wat je moet weten over gezondheid en verzekeringen in Nederland.

  Lees meer

 • Gezondheidszorg

  Meer informatie over het gezondheidszorgsysteem in Nederland. 

  Klik hier

 • Team Around the Artist

  Ontmoet het team van dat jou gaat ondersteunen tijdens je studie.

  Klik hier

 • Mediatheek

  Meer informatie over de mediatheek van Codarts. 

  Klik hier

 • Kaart van Rotterdam

  Natuurlijk maak je al gebruik van Google Maps, maar wij hebben ook de belangrijkste plekken van Rotterdam gemarkeerd op een handige kaart. 

  Klik hier

 • Vragen over inschrijving?

  Voor vragen over je inschrijving kun je per e-mail contact op nemen met het Administrative Service Centre via asc@codarts.nl. Alle communicatie vindt plaats via e-mail en hiervoor gebruiken wij het e-mailadres dat jij bij je eerste aanmelding in Studielink hebt ingevuld. Zorg er dus voor dat je dit regelmatig checkt.