Docent Piccolo

PLAY.MOVE.EXPLORE.BECOME.CODARTS

Codarts is een stevig in de Rotterdamse samenleving gewortelde internationale hogeschool die kwalitatief hoogwaardige bachelor- en masteropleidingen aanbiedt op het gebied van muziek, muziektheater, dans, circus, muziek- en danseducatie en muziek- en danstherapie.

Diversiteit, interdisciplinariteit en duurzaamheid zitten in de genen van Codarts verankerd. We maken deel uit van nationale en internationale netwerken. Het innovatieve onderwijs-en onderzoeksprogramma Rotterdam Arts & Sciences Lab – een samenwerkingsverband tussen Erasmus Universiteit Rotterdam, Willem de Kooning Academie/Hogeschool Rotterdam en Codarts – getuigt hiervan. 

Codarts telt ruim 1.000 studenten, met circa 65 nationaliteiten, en ongeveer 420 medewerkers.

Per 1 september 2024 is Codarts voor de afdeling Klassieke Muziek op zoek naar een:

Docent  Piccolo
(ca. 0,07 fte / ca. 120 uur op jaarbasis)


De werkzaamheden:
Je verzorgt individuele lessen op het niveau van bachelor en master. In het team met de collega-docenten ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de studenten op het gebied van zowel artisticiteit als vaktechniek. Verder neem je zitting in beoordelingscommissies van de fluitstudenten, alsmede vakgroepoverleggen en ben je aanwezig bij voorspeelmomenten van je studenten.


De kandidaat:
Onze ideale kandidaat kan met regelmaat lessen verzorgen en is een gemotiveerde en betrokken docent. Je werkt gedisciplineerd en empathisch, bent open-minded en weet anderen te inspireren. Je beschikt over een sterke reputatie en uitgebreide ervaring in het werkveld en aantoonbare didactische kwaliteiten. Tevens heb je uitgebreide ervaring met en kennis van muziekeducatie op het niveau van hoger onderwijs, nationaal en internationaal. Jouw nieuwsgierige houding draagt bij aan de dynamiek binnen Codarts, waarbij je openstaat voor innovatie van het onderwijs. Je bent een teamplayer en enthousiast over teamteaching. Het bezit van een mastertitel of equivalent is vereist en uiteraard beschik je over Engelse taalvaardigheid in woord en geschrift.


Geboden wordt:

  • Bij Codarts volgen we de cao hbo. Salariëring conform deze cao in schaal 11 bedraagt min. € 4.234,28 en max. € 5.936,77 op basis van 1,00 fte en afhankelijk van werkervaring.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao HBO, waaronder een eindejaarsuitkering, fietsenplan, pensioenregeling (ABP), studiefaciliteiten, Rotterdampas en collectieve zorgverzekering.
  • De mogelijkheid om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Het betreft een jaarcontract met uitzicht op verlenging.


Informatie:
Voor meer informatie over de functie kan contact opgenomen worden met: Hoofd Klassieke Muziek Mark Vondenhoff via classicalmusic@codarts.nl
Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met: HR-adviseur Helen Vermeer via recruitment@codarts.nl.  

De sollicitatiegesprekken en het verzorgen van een proefles, zullen plaatsvinden op 22 mei 2024.


Sollicitatie:
Je sollicitatie met CV en motivatiebrief kan je tot en met 26 april 2024 mailen aan recruitment@codarts.nl o.v.v. Docent Piccolofluit.

 

Goed om te weten: Om de veiligheid binnen het onderwijs te garanderen, wordt van alle medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Codarts streeft naar een divers personeelsbestand. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen onze organisatie versterkt.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.