Docent Compositie Improvisatie

PLAY.MOVE.EXPLORE.BECOME.CODARTS

Codarts is een stevig in de Rotterdamse samenleving gewortelde internationale hogeschool die kwalitatief hoogwaardige bachelor- en masteropleidingen aanbiedt op het gebied van muziek, muziektheater, dans, circus, muziek- en danseducatie en muziek- en danstherapie.

Diversiteit, interdisciplinariteit en duurzaamheid zitten in de genen van Codarts verankerd. We maken deel uit van nationale en internationale netwerken. Het innovatieve onderwijs -en onderzoeksprogramma Rotterdam Arts & Sciences Lab – een samenwerkingsverband tussen Erasmus Universiteit Rotterdam, Willem de Kooning Academie, Hogeschool Rotterdam en Codarts – getuigt hiervan. 

Codarts telt ruim 1.000 studenten, met circa 65 nationaliteiten, en ongeveer 420 medewerkers.

Voor de afdeling Docent Dans zijn wij per januari 2024 op zoek naar een:

 

Docent compositie improvisatie

voor ca. 0,2 fte

In het najaar zal op regelmatige basis al overdracht plaatsvinden.

 

De werkzaamheden:

De docent compositie improvisatie bereidt studenten voor op het lesgeven in het brede educatie veld.

Je wordt onderdeel van de artistieke makers lijn en speelt een rol in het begeleiden van studenten in het maken van eigen werk.

 

Gevraagd wordt:

  • Je dient een goeie teamspeler te zijn, gepassioneerd om in samenwerking met collega's het curriculum door te ontwikkelen.
  • Je hebt ervaring in lesgeven in pre-professionele context of in professioneel opleidingswerkveld en bent op de hoogte van de actuele ontwikkelingen daarin.
  • Je bent in staat om met grote groepen studenten te werken.
  • Je bent in staat om in samenwerking met collega’s een lange-termijn visie te ontwikkelen, leerlijnen te ontwikkelen en te implementeren.
  • Je beschikt over een actueel netwerk in het werkveld.

 

Geboden wordt:

  • Salariëring in salarisschaal 11 van de cao-hbo (min. € 3.881,09 en max € 5.332,48 bruto per maand op basis van 36 uur per week): afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • het betreft een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • arbeidsvoorwaarden volgens de cao hbo, waaronder een goede verlofregeling, een eindejaarsuitkering, fietsenplan, pensioenregeling (ABP), studiefaciliteiten, collectieve zorgverzekering.

 

Informatie:

  • Voor meer informatie over de functie en sollicitatieprocedure kan contact opgenomen worden met Ingrid Stoepker via iastoepker@codarts.nl.
  • voor meer informatie over Codarts verwijzen wij naar de website www.codarts.nl.

 

Sollicitatie:

Je motivatiebrief en cv kun je tot en met 10 juli 2023 per e-mail sturen aan bureaupo@codarts.nl.

 

Goed om te weten: Om de veiligheid binnen het onderwijs te garanderen, wordt van alle medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

 

Codarts streeft naar een divers personeelsbestand. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen onze organisatie versterkt.

              

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.