Functioneel Beheerder

PLAY.MOVE.EXPLORE.BECOME.CODARTS

Codarts is een stevig in de Rotterdamse samenleving gewortelde internationale hogeschool die kwalitatief hoogwaardige bachelor- en masteropleidingen aanbiedt op het gebied van muziek, muziektheater, dans, circus, muziek- en danseducatie en muziek- en danstherapie.

Diversiteit, interdisciplinariteit en duurzaamheid zitten in de genen van Codarts verankerd. We maken deel uit van nationale en internationale netwerken. Het innovatieve onderwijs- en onderzoeksprogramma Rotterdam Arts & Sciences Lab – een samenwerkingsverband tussen Erasmus Universiteit Rotterdam, Willem de Kooning Academie (Hogeschool Rotterdam) en Codarts – getuigt hiervan. 

Codarts telt ruim 1.000 studenten, met circa 65 nationaliteiten, en ongeveer 420 medewerkers.

Ben jij de Functioneel Beheerder die Codarts gaat helpen haar informatievoorziening verder te ontwikkelen? De afdeling Informatiemanagement & IT (IMIT) is per direct op zoek naar een:

Functioneel Beheerder
(1,0 fte / 36 uur per week)

 

Wat ga je doen
De Functioneel Beheerder monitort en adviseert op het gebied van ketens en gegevensstromen en richt mede IT-systemen, (onderwijs)applicaties en koppelingen in en beheert en regisseert deze. Daarnaast werkt de Functioneel Beheerder proactief mee aan het beschikbaar stellen van gegevens c.q. informatie aan de interne gebruikers.

Kerntaken:

  • Afstemming met o.a. Key Users, interne beheerders en technisch- en functioneel beheerders van leveranciers;
  • Je bent verantwoordelijk voor de applicaties en zorgt ervoor dat de systemen goed aansluiten bij de organisatieprocessen;
  • Analyseren en het oplossen van verstoringen aan interfaces van SaaS-applicaties, indien nodig met de externe leveranciers;
  • Bewaken van de juiste werking van de acceptatie- en productieomgevingen;
  • Borgen van kennis door het actueel houden van de documentatie;
  • Deelnemen aan vernieuwings- en verbeteringsprojecten vanuit IMIT; een eenvoudig projectplan of notitie schrijven;
  • Samenbrengen van stakeholders om belemmeringen en kansen te identificeren, deze te analyseren en oplossingen te vinden;
  • Je vertaalt gebruikerswensen naar functionaliteiten en zorgt dat iedereen er goed mee kan werken;
  • Je adviseert over het gebruik van de verschillende applicaties;
  • Opbouwen en delen van kennis d.m.v. kennissessies en adoptietrajecten.

 

Dit zoeken wij in jou:
Wij zijn op zoek naar een kandidaat met HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar relevante werkervaring met informatiesystemen en applicaties als functioneel (applicatie)beheerder. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met het vertalen van de behoefte (vraag achter de vraag) naar functionele specificaties c.q. processen en testen.

Je kunt overzicht en samenhang houden, je stelt (samen met het team) prioriteiten en zorgt dat activiteiten op tijd afgerond worden. En uiteraard neem je gebruikers mee in de run en changes die we m.b.v. Scrum in sprints van 3 weken uitvoeren.

Ervaring met de onderwijsapplicaties, bijvoorbeeld SIS, LMS, Roostering is een pré. Wat ook een pré is, is kennis van ITIL-versie 3, BiSL, Scrum, Agile, ULM en databases (bijv. MS SQL).

De ideale kandidaat is in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken, heeft oog voor verschillende belangen en kan deze afwegen (verandermanagement) en is communicatief en analytisch sterk.

Je bent bij voorkeur woonachtig binnen 45 minuten reisafstand van Codarts.

 

Waar kom je te werken
De afdeling IMIT is een regieorganisatie. De afdeling adviseert over het gebruik van informatiesystemen bij bedrijfs- en onderwijsprocessen, geeft ondersteuning bij trajecten voor aanschaf en implementatie van informatiesystemen en regelt het beheer en de adoptie van de aan haar toevertrouwde informatiesystemen. Daarnaast ondersteunt IMIT de organisatie op het gebied van architectuur, informatiebeveiliging, project-, contract- en datamanagement, consultancy, procesoptimalisatie, innovatie in co-creatie en sourcingstrategie.

 

Dit bieden wij jou
Een verantwoordelijke en afwisselende functie in een collegiaal team in hartje Rotterdam waar je de ruimte krijgt om te werken aan het verbeteren van de IT en informatievoorziening. Daarnaast helpen we je met het ontwikkelen van kennis en vaardigheden.

Salariëring op basis van CAO HBO in salarisschaal 10 (min. € 3.018.49 en
max € 4.569.57 bruto op basis van 36 uur per week) afhankelijk van opleiding en ervaring;

Arbeidsvoorwaarden volgens de cao hbo, waaronder een goede verlofregeling, een eindejaarsuitkering, fietsenplan, pensioenregeling (ABP), studiefaciliteiten, collectieve zorgverzekering.
 

Meer info
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hoofd informatiemanagement & IT, Roberto Barros Andrade, via het e-mailadres: vacatures-imit@codarts.nl

Ben je enthousiast?
Je sollicitatie met cv en motivatiebrief kun je tot en met 22 juni 2023 sturen aan: bureaupo@codarts.nl o.v.v. functienaam.

 

Goed om te weten: Om de veiligheid binnen het onderwijs te garanderen, wordt van alle medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Codarts streeft naar een divers personeelsbestand. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen onze organisatie versterkt.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.