Bestuursassistent

PLAY.MOVE.EXPLORE.BECOME.CODARTS

Codarts is een stevig in de Rotterdamse samenleving gewortelde internationale hogeschool die kwalitatief hoogwaardige bachelor- en masteropleidingen aanbiedt op het gebied van muziek, muziektheater, dans, circus, muziek- en danseducatie en muziek- en danstherapie.

Diversiteit, interdisciplinariteit en duurzaamheid zitten in de genen van Codarts verankerd. We maken deel uit van nationale en internationale netwerken. Het innovatieve onderwijs- en onderzoeksprogramma Rotterdam Arts & Sciences Lab – een samenwerkingsverband tussen Erasmus Universiteit Rotterdam, Willem de Kooning Academie/Hogeschool Rotterdam en Codarts – getuigt hiervan.

Codarts telt ruim 1.000 studenten, met circa 65 nationaliteiten, en ongeveer 420 medewerkers.

Voor het College van Bestuur zijn wij met spoed op zoek naar een:
 

Daadkrachtige Bestuursassistent

(1fte, 32/36 uur per week)
 

Wat je gaat doen
Als Bestuursassistent met een liefde voor cultuur sta je stevig in je schoenen en ben je een belangrijke spil in de organisatorische ondersteuning van de hogeschool. Je ondersteunt en ontzorgt de voorzitter van het College van Bestuur en de overige bestuurder(s) en je zorgt voor het beheer van de complexe agenda en mailbox van het College van Bestuur. Je maakt deel uit van het team Bestuurszaken en werkt daarin nauw samen met de bestuurssecretaris, je collega bestuursassistent en de bestuursadviseurs. 

In je dagelijkse werkzaamheden houd je je bezig met het bijwonen, notuleren, verwerken en communiceren van vergaderstukken van managementvergaderingen. Behalve een administratieve expert ben je ook een coördinatie- en organisatietalent. Je organiseert kleine events die bijdragen aan het beeld van de hogeschool zoals de managementpresentaties. Ook wordt in deze functie van jou verwacht dat je het relatiebestand van de hogeschool onderhoudt en proactief meedenkt en meebouwt aan duurzame relaties. Je gaat geen uitdaging uit de weg en hebt de Rotterdamse hands-on mentaliteit. Kortom: je bent in staat om tussen de regels door te lezen en daar je werkzaamheden op af te stemmen. Dat maakt dat jij de dynamische kunsthogeschool tot jouw thuis kan maken en onderdeel wordt van het team met een hart voor kunstonderwijs.
 

Wat wij vragen
HBO afgestudeerd, ruime ervaring als Management- of Bestuursassistent opgedaan in een energieke omgeving, bij voorkeur in  het hoger beroeps- of universitair (kunst)onderwijs. Uitstekende vaardigheid Nederlands en Engels (zowel mondeling als schriftelijk).

Open, stabiel en creatief persoon met gevoel voor verhoudingen. Communicatief vaardig, flexibel, stressbestendig én servicegericht. Efficiënte werker en super regelaar. Loyale teamplayer met een grote mate van zelfstandigheid en organisatiesensitiviteit. Zeer accuraat en gestructureerd.

‪‪Uitsluitend sollicitaties van kandidaten die voldoen aan de gestelde eisen worden in behandeling genomen.
 

Ons aanbod
Een verantwoordelijke en afwisselende functie in schaal 9 (min. € 3370,- en max.€ 4582,91 per maand bij een fulltime aanstelling) in een collegiaal team in hartje Rotterdam. Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO HBO, waaronder een goede verlofregeling, een eindejaarsuitkering, een fietsenplan, een pensioenregeling (ABP), studiefaciliteiten en een collectieve zorgverzekering.
 

Sollicitatie
Je motivatiebrief en CV kun je tot en met 8 oktober 2023 per e-mail sturen naar bureaupo@codarts.nl.
 

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Alex von Balluseck, Hoofd Bestuurszaken via aavonballuseck@codarts.nl
Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met de afdeling P&O via bureaupo@codarts.nl.

 

Goed om te weten: Om de veiligheid binnen het onderwijs te garanderen, wordt van alle medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Codarts streeft naar een divers personeelsbestand. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen onze organisatie versterkt.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.