Codarts Rotterdamhttps://www.codarts.nl/typo3conf/ext/codarts_sitepackage/Resources/Public/Images/logo_Codarts.svg

Julia Grace Monteiro wint de Latei aanmoedigingsprijs

De LATEI jong talent aanmoedigingsprijs van maar liefst €1000 gaat dit jaar naar de geweldige Portugese hoorniste Julia Grace Montero.

Julia Grace Monteiro wint de Latei aanmoedigingsprijs

Tijdens het jaarlijkse Festival Klassiek in het Zand in Veenendaal werd dit jaar een bijzondere aanmoedigingsprijs uitgereikt aan de getalenteerde Portugese hoorniste van de afdeling Codarts Klassieke Muziek Julia Montero door Ard de Jong. Deze prijsuitreiking was een van de hoogtepunten van het festival.

Julia Montero, een rijzende ster in de klassieke muziekwereld, werd geëerd voor haar uitzonderlijke talent en toewijding aan haar vak. De jury prees haar virtuositeit en expressiviteit op het podium, evenals haar vermogen om het publiek diep te raken met haar spel.

Het festival, bekend om zijn diversiteit aan muziekgenres en culturele activiteiten, trok dit jaar opnieuw een groot aantal bezoekers. Klassiek in het Zand biedt een podium aan zowel gevestigde als opkomende artiesten. Met deze aanmoedigingsprijs wil LATEI een blijvende bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jonge muzikanten en hen aanmoedigen om hun dromen na te streven.

Bron: www.latei.nl