Codarts Rotterdamhttps://www.codarts.nl/typo3conf/ext/codarts_sitepackage/Resources/Public/Images/logo_Codarts.svg

Aardbeving Turkije en Syrië

Een week geleden zijn Turkije en Syrië getroffen door zware aardbevingen. De beelden zijn hartverscheurend en de omvang van de ramp is enorm. Dit heeft Codarts-studenten en -medewerkers erg geraakt. Sommigen leven in grote onzekerheid over familie en vrienden in de getroffen gebieden. Codarts leeft oprecht mee met alle slachtoffers en betrokkenen van de aardbevingen.

Aardbeving Turkije en Syrië

Terwijl er enorm hard gewerkt wordt door hulpdiensten in het rampgebied, vragen veel studenten en medewerkers zich af wat zij kunnen doen om te helpen. Het Nederlandse Rode Kruis en de samenwerkende Hulporganisaties roepen op om een financiële bijdrage te geven. Op die manier kunnen ze snel en effectief hulp bieden voor de korte en de lange termijn. Ook is er behoefte aan hulpmiddelen daarvoor zijn verschillende inzamelacties opgezet. Codarts steunt de initiatieven door:

 

Steunacties

  • Een benefietavond georganiseerd door studenten en medewerkers om geld in te zamelen voor mensen in het getroffen gebied.
  • Een online Giro 555 collectebus te openen. Op posters in onze gebouwen staat een QR-code waarmee je makkelijk kunt doneren. https://giro555aardbeving.digicollect.nl/codarts-rotterdam

 

Ben je een student of medewerker en heb jij een actie opgezet die je hier graag wilt delen onder studenten en medewerkers? Stuur ons dan mail via communicatie@codarts.nl.