Codarts Rotterdamhttps://www.codarts.nl/typo3conf/ext/codarts_sitepackage/Resources/Public/Images/logo_Codarts.svg

Topbeoordeling voor Codarts in Keuzegids hbo 2024

De Keuzegids hbo 2024 laat zien dat we op de goede weg zijn bij Codarts en daar zijn we natuurlijk heel trots op.

Topbeoordeling voor Codarts in Keuzegids hbo 2024

Onze bacheloropleiding Uitvoerende Dans heeft al jarenlang een vooraanstaande positie en heeft dit jaar opnieuw het predicaat 'topopleiding' gekregen, met een maximale score. Ook de bacheloropleidingen Docent Dans, Docent Muziek, Muziektheater, Circus Arts en het Conservatorium hebben het predicaat 'topopleiding' ontvangen.

Een goede en veilige leeromgeving voor onze studenten en medewerkers is waar we ons bij Codarts allemaal voor inzetten. Het afgelopen jaar hebben we ons ingespannen om stappen te zetten om deze ambitie te verwezenlijken. Het is dan ook des te mooier om deze waardering te ontvangen, omdat dit laat zien dat we op de goede weg zijn. We zullen er alles aan doen om dit vast te houden en verder uit te bouwen.

De Keuzegids hbo is een publicatie van Uitgever Keuzegids BV, die jaarlijks wordt uitgebracht voor alle hbo-studiekiezers. Een belangrijke bron voor de ranking van de Keuzegids hbo 2024 is de Nationale Studenten Enquête 2023 (NSE), waarin een groot aantal hbo-studenten hun eigen opleiding beoordeelt. Meer informatie: https://keuzegids.nl/keuzegids-hbo-2024/