Codarts Rotterdamhttps://www.codarts.nl/typo3conf/ext/codarts_sitepackage/Resources/Public/Images/logo_Codarts.svg

Warm welkom voor nieuwe studenten bij Codarts Kick-Off Week 2023

Afgelopen maandag is de jaarlijkse Codarts Kick-Off Week officieel van start gegaan. Op deze dag verwelkomden we een nieuwe lichting enthousiaste en getalenteerde studenten. Hun eerste dag als Codarts-student en het begin van een kleurrijke reis!

Warm welkom voor nieuwe studenten bij Codarts Kick-Off Week 2023

De Codarts Kick-Off week 2023 stond, net als voorgaande edities, in het teken van kennismaken met de stad, de school en elkaar.

Er werd informatie gegeven over allerlei belangrijke zaken (huisvesting, verzekeringen, enz.) op de infomarkt, en er was gelegenheid om met medestudenten op de foto te gaan in de photobooth.

De rest van de week stond in het teken van creatie. Op dinsdag werden de studenten in verschillende groepen verdeeld en kregen ze de opdracht om samen iets moois te maken. Dit was het eerste cross-over project waarbij je niet alleen samenwerkte met studenten uit je eigen klas of afdeling, maar ook met studenten uit een heel ander vakgebied.

Onder leiding van verschillende coaches ontstonden er prachtige dingen. Tijdens het Kick-Off festival op onze schitterende circulocatie in Katendrecht werden de optredens aan medewerkers en studenten van Codarts gepresenteerd.

Elk jaar kijkt het publiek weer vol verwondering toe hoe de nieuwe, talentvolle lichting Codarts-studenten het podium betreedt en waanzinninge voorstellingen laten zien die zij in slechts enkele dagen hebben gecreëerd.

Vol vertrouwen verwelkomen wij de nieuwe studenten in onze Codarts-familie en kunnen we niet wachten op te zien hoe zij zich de komende jaren verder ontwikkelen en floreren.