Codarts Rotterdamhttps://www.codarts.nl/typo3conf/ext/codarts_sitepackage/Resources/Public/Images/logo_Codarts.svg

Keuzegids 2022: alle Bacheloropleidingen predicaat topopleiding!

Alle bacheloropleidingen van Codarts krijgen het predicaat Topopleiding in de Keuzegids 2022. Hiermee verstevigen we onze positie als kunsthogeschool en tonen we aan dat onze strategie (2018-2022) om alle processen in te richten om de ontwikkeling van de studenten te bevorderen zijn vruchten heeft afgeworpen.

Keuzegids 2022: alle Bacheloropleidingen predicaat topopleiding!

De bacheloropleidingen Circus Arts, Docent Dans, Docent Muziek, Muziek (jazz, pop, wereldmuziek, klassieke muziek en muziektheater) en Dans ontvangen het predicaat Topopleiding. De beste score is voor Dans. Waar zij vorig jaar op de tweede plaats stonden in het rijtje dansopleidingen, met 95 punten, voeren zij dit jaar de lijst aan, met 97 punten. Ook Docent Dans laat een prachtige groei zien; zij staan op de derde plaats met een score van 94 punten. 

De Keuzegids is een onafhankelijke consumentengids die de kwaliteit van alle opleidingen beoordeelt en vergelijkt. Opleidingen die 75 punten of hoger scoren mogen zich topopleiding noemen. De keuzegids wordt uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (C.H.O.I.). De beoordeling van de Keuzegids is gebaseerd op studentenoordelen (NSE 2018), studiesuccescijfers (Vereniging Hogescholen) en arbeidsmarktcijfers (Researchcentrum voor Onderzoek en Arbeidsmarkt).

Elsevier Beste Studies 2021

In het Elsevier onderzoek ‘Beste studies 2021’ krijgt Codarts Dans een gouden medaille. Docent Dans en Circus Arts krijgen een bronzen medaille. Elsevier baseert zich op onderdelen van de Nationale Studenten Enquête en kijkt naar de percentages (zeer) tevreden studenten. Bron: www.ewmagazine.nl.