Codarts Rotterdamhttps://www.codarts.nl/typo3conf/ext/codarts_sitepackage/Resources/Public/Images/logo_Codarts.svg

Havo/vwo voor Muziek en Dans heet nu Codarts Lyceum

De Havo/vwo voor Muziek en Dans (HMD) heeft een nieuwe naam: Codarts Lyceum

Havo/vwo voor Muziek en Dans heet nu Codarts Lyceum

Voor deze naam is gekozen omdat deze beter past bij de uitstraling en ambities van de middelbare school. De toevoeging ‘lyceum’ maakt direct duidelijk dat het om havo en vwo gaat. 

Al jaren werkt de middelbare school nauw samen met Codarts Rotterdam om ervoor te zorgen dat jong talent de kans krijgt zich te ontwikkelen op het gebied van muziek en dans. Met de naam Codarts Lyceum laat de school aan de buitenwereld zien hoe trots ze zijn op de samenwerking en verbondenheid met onze kunsthogeschool. 

De naamswijziging is een volgende stap in het versterken van het merk van de middelbare school. De komende periode start een campagne en wordt gewerkt aan het vervangen van de oude naam. Het wijzigen van de naam brengt veel praktische veranderingen met zich mee. Onder andere de e-mailadressen, het lesmateriaal, de socialemediakanalen, de website en het diplomapapier moeten worden aangepast. De komende tijd worden alle wijzigingen stapje voor stapje doorgevoerd.

Op de naamswijziging na verandert er niets. Codarts Lyceum blijft de artistieke en reguliere vakken aanbieden in de kwaliteit die ouders en leerlingen gewend zijn. Codarts Lyceum blijft dezelfde veilige middelbare school, waar leerlingen met artistieke ambities zich volop kunnen ontwikkelen.