Serhat Aydogan

About

Serhat_Aydogan_Codarts_Rotterdam_World_Music_Turkish_MusicSerhat Aydogan, geboren en getogen te Alkmaar, Nederland: “Ik ben opgegroeid tussen de geluiden van de Turkse Volksmuziek. Al vanaf mijn vierde bespeel ik de Saz (Baglama). Ik geef momenteel les in Educatie, Turkse Volksmuziek en treed op in verschillende Turkse uitgaansgelegenheden.”

Career

  • Afgestudeerd aan Codarts Rotterdam
  • Aangenomen op Codarts als docent Educatie
  • Werken met topmuzikanten uit Istanbul (Single/Album)

Motivation

WAAROM IS CODARTS AANTREKKELIJK VOOR STUDENTEN, VIND JIJ?

Codarts is de hogeschool waar je jezelf als muzikant het beste ontdekt, omdat je van alle kanten wordt geïnspireerd door de verschillende genres en stijlen. Het is een omgeving van constante muzikale en professionele beïnvloeding. De studenten krijgen de mogelijkheid om een netwerk op te bouwen, Codarts is daar de ideale plek voor.

Wat ga jij hen leren?

Ik zal de studenten leren zich op een zo professioneel mogelijke manier klaar te stomen voor educatie binnen de muzieksector.

Hoe ga jij dat doen?

De studenten zullen worden begeleidt door mij en mijn collega’s gedurende hun educatietraject. Zelfreflectie en toepassing in praktijk zullen de mogelijkheid bieden om continu de competenties die van belang zijn te ontwikkelen.

Awards

  • 2005 - 1e prijs in landelijke Saz wedstrijd
  • 2015 - 3e prijs in Europese zangwedstrijd (Turkse Volksmuziek)