Codarts Summer Dance Intensive

Na een succesvolle eerste editie, vorig jaar, organiseert Codarts van maandag 20 t/m woensdag 22 augustus 2018 voor de tweede keer een Summer Dance Intensive.

Dit maal slaan de Bacheloropleiding Docent Dans en de Master of Arts Therapies de handen ineen. Ze bieden een zeer gevarieerd programma aan. Dagelijks zijn er van 09.30 tot 16.15 uur lessen en workshops rond verschillende thema’s en onderzoeksdomeinen. Het programma omvat onder meer een choreography intensive met Neel Verdoorn, een tango dance intensive met Kathinka Poismans en Patrick Arellano en een dance with your toddler workshop door Regina Magnus. De deelnemers hebben de mogelijkheid een eigen rooster ‘op maat’ samen te stellen.

De zomercursus is gericht op alumni van de Bacheloropleiding Docent Dans en de Master of Arts Therapies, en op professionele dansers, docenten en therapeuten. Meerwaarde van het programma is de uitwisseling van kennis en ervaring uit de verschillende werkvelden, met dans als verbindende en gemeenschappelijke factor.

Je hebt als deelnemer de mogelijkheid je eigen rooster samen te stellen. Heb je zin in één trainingsles? Of kom je drie dagen inspiratie opdoen? Je bepaalt je eigen Codarts Summer Dance Intensive programma!

INHOUDELIJKE PROGRAMMA-INFORMATIE
Lees hier alles over het programma.

INSCHRIJFFORMULIER
Vul hier het inschrijfformulier in.

ROOSTER
Bekijk hier het rooster van de hele week.

KOSTEN
Bekijk hier de tarieven van de verschillende programma-onderdelen.

FACEBOOK
Op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws? Check dan het Facebook event van de Summer Dance Intensive.

ALGEMENE VOORWAARDEN & VRAGEN
Lees hier de algemene voorwaarden. Heb je nog vragen? Mail dan naar summercourse@codarts.nl!

 

Graag tot ziens in augustus!

Met vriendelijke groet,

Ingrid Stoepker en Ine Dubois
Bacheloropleiding Docent Dans

Nicki Wentholt en Simone Kleinlooh
Master of Art Therapies – Dance Therapy