Studiegids Muziek

Downloads

De studiegids geeft je een overzicht van de belangrijkste informatie over je studie. Je vindt er onder andere de Onderwijs- en Examenregeling (OER), studiepunttabellen en de onderwijsplanning. Voor Klassieke Muziek vind je ook het handboek voor studenten.

De studiegids is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kan niet geheel voorkomen worden dat er onjuistheden in staan of tussentijdse wijzigingen gemaakt moeten worden, met name omdat bepaalde informatie op het moment van publicatie niet op tijd beschikbaar was. Vanwege deze eventuele aanpassingen c.q. tussentijdse wijzigingen is het aan te raden deze webpagina altijd eerst te raadplegen voor de meest actuele versie van de studiegidsen.

Disclaimer
Aan de inhoud van de studiegidsen kunnen geen rechten worden ontleend. De studiegidsen zijn eerst en vooral bedoeld als informatieve naslagwerken. Formele regels en richtlijnen betreffende het onderwijs staan gepubliceerd in het Onderwijs en Examenreglement. De docentenlijst bestaat uit reguliere docenten en gastdocenten.