Team around the artist

Student Life biedt studenten een hoogwaardig ondersteuningsprogramma aan, dat hen in staat stelt om hun potentieel maximaal te benutten en een succesvolle en fijne studietijd te hebben. We hanteren een ‘Team Around The Artist’ (TATA)-aanpak wat inhoudt dat de student altijd centraal staat en wordt bijgestaan door het Performing Arts Health Centre (PAHC), bestaande uit gezondheidsprofessionals met een achtergrond in podiumkunsten of topsport. In het PAHC zitten fysiotherapeuten, mental coaches, een psycholoog, logopedist, diëtist, performance coach en een gehoorbeschermingsspecialist.

Performing Arts Health Centre

Fysiotherapeuten

Tessa Könemann

“Op Codarts komen al mijn interesses samen; werken met passievolle artiesten, kennis delen en onderzoek naar gezondheid en gezondheidsbevordering van uitvoerende kunstenaars.”

 

Codarts_Student_Life_Anita_RadierAnita Radier

“Na afronding van mijn dansopleiding op Codarts  en ruim 10 jaar als dansdocent en danser te hebben gewerkt, ben ik nu 20 jaar fysio-manueel therapeut.  Ik help je graag!”

 

Codarts_Student_Life_Physiotherapist_Benjamin_SoerelBenjamin Soerel

“Je lichaam is je instrument voor het leven. Als je door een blessure niet optimaal kunt presteren, weet ik als geen ander hoe dat voelt en help ik je graag weer helemaal fit te worden.”

 

Diëtist

Sandra Buiijng

“Studenten komen bij mij langs met allerlei vragen over voeding. De meest gestelde vraag: bevat mijn voeding alle voedingsstoffen die ik nodig heb? Samen zoeken we een optimaal eetpatroon.”

 

Logopedist

Alet Slokkers

“De menselijke stem is een krachtig instrument, zowel in de kunst als in het dagelijks leven. Het is een eer om mensen te helpen hun instrument op een gezonde en soms andere manier te leren gebruiken en hun vaardigheden te verbreden.”

Studentpsychologen

Codarts_Studente_Life_Hanneke_van_der_Wal

Hanneke van der Wal

“Voor mij is er geen dag zonder muziek. Met jonge kunstenaars werken aan veerkracht en mentale weerbaarheid is inspirerend werk en het fascineert me dat persoonlijke ontwikkeling nooit ophoudt.”

 

Codarts_Student_Life_Marieke_DondersMarieke Donders

“Van kleine tot grote(re) zorgen, als dramaturg en GZ-psycholoog voel ik me bevoorrecht om jullie verhaal te begeleiden binnen Codarts.”

 

Performance Coach

Connie de Jongh

Als musicus en docent werkt Connie met instrumentalisten en zangers. Kenmerkend voor haar werk is de onconventionele diagnostische kijk op presentatie, artisticiteit, techniek en professionaliteit.

 

Gehoorbeschermingsspecialist 

Peter van Galen
Earproof

“Je oren zijn essentieel in het dagelijks leven. Blootstelling aan harde geluiden kan je gehoor beschadigen. Ik zorg voor oordoppen waarmee je je oren goed beschermt en geluid beter waarneemt.”

Studentondersteuning

Studentendecaan

Codarts_Student_Life_Decaan_Boukje_Kruit_van_RijnBoukje Kruit – van Rijn

“Ik vind het een mooie uitdaging om samen met studenten en collega’s naar oplossingen en acties te zoeken die leiden tot verbetering in het persoonlijk functioneren en de studie van een student.”

 

International Office

Codarts_Student_Life_International_Office_Asia

Asia Ross

“Het mogen ondersteunen van jonge artiesten uit de hele wereld komt mooi overeen met mijn passie voor andere culturen en de persoonlijke verhalen van onze studenten.”

 

Projecten, organisatie en administratie 

Stephanie Keizer
Hoofd Student Life

“Als hoofd van Student Life streef ik naar een hoogwaardig, professioneel student support programma om onze getalenteerde studenten te helpen groeien en hun potentieel volledig te benutten.”

 

Liza Gan-van Iperen

Liza Gan-van Iperen
Projectleider Student Life

“Met een achtergrond in dans en werkpsychologie, kwamen twee werelden samen toen ik begon met werken bij Codarts. Presteren zie ik als topsport; zonder een goede mentale en fysieke gezondheid, red je het niet. Ik vind het heerlijk om deel uit te maken van het team dat onze studenten hierbij helpt!”

 

Suze Steemers
Project Officer Student Life

“Ik ben bewegingswetenschapper en heb een muziekachtergrond. Deze combinatie sluit goed aan bij mijn werkzaamheden voor Student Life en mijn PhD onderzoek ‘health problems in music students’.”