Codarts Kick-Off Week

Jaarlijks organiseert Codarts een introductieweek genaamd Kick-Off week. Je ontdekt tijdens deze week wat Codarts en de stad Rotterdam je te bieden hebben, maar nog belangrijker: je leert elkaar kennen. De Kick-Off week vindt altijd plaats in de derde week van augustus.

Niet alleen maken we je wegwijs in onze gebouwen ook doe je mee aan cross-over project. Samen met studenten van de dans-, muziek, circus-, educatie- en muziektheaterafdeling creer je in een week een performance. Aan het einde van de week presenteert iedere groep het resultaat tijdens het Kick-Off mini-festival. We kijken nu al uit naar de editie 2023! 

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden hebben we alvast een aantal zaken op een rijtje gezet. 

 • Praktische zaken

  Een overzicht met nuttige links. 

  Klik hier voor het factsheet (English)

 • Internationale studenten

  Ben je een internationale student? Dan hebben we een special pagina voor je gemaakt waar je informatie vindt over o.a. immigratie en andere belangrijke zaken die je moet weten voor je in Nederland komt studeren. 

  Klik hier voor meer informatie voor internationale studenten. 

 • Zorgverzekering

  Alles wat je moet weten over gezondheid en verzekeringen in Nederland.

  Lees meer

 • Mediatheek

  Meer informatie over de mediatheek van Codarts. 

  Lees meer

 • Kaart van Rotterdam

  Natuurlijk maak je al gebruik van Google Maps, maar wij hebben ook de belangrijkste plekken van Rotterdam gemarkeerd op een handige kaart. 

  Klik hier om de kaart te bekijken. 

 • Gezondheidszorg

  Meer informatie over het gezondheidszorgsysteem in Nederland. 

  Klik hier. 

 • Woonruimte Rotterdam

   

  Rotterdam is niet alleen een beroemde wereldhavenstad, het is ook een hele leuke studentenstad. Het kan wel een uitdaging zijn om en kamer te vinden. We raden je daarom ook aan om je vroeg te oriënteren. Op onze pagina woonruimte Rotterdam geven we je een aantal tips. Succes met je zoektocht! 

  Klik hier voor tips. 

 • Team Around the Artist

  Ontmoet het team van dat jou gaat ondersteunen tijdens je studie.

  Klik hier om meer te weten over onze Team Around the Artist aanpak en ontmoet onze professionals. 

 • Vragen over inschrijvingen?

  Voor vragen over je inschrijving kun je per e-mail contact op nemen met het Administrative Service Centre via asc@codarts.nl. Alle communicatie vindt plaats via e-mail en hiervoor gebruiken wij het e-mailadres dat jij bij je eerste aanmelding in Studielink hebt ingevuld. Zorg er dus voor dat je dit regelmatig checkt.