Beurzen en studieleningen

Duo-lening

Heb je extra geld nodig voor je opleiding? Dan kun je lenen bij de overheid. Je hoeft niet maximaal te lenen, minder mag ook. Dit bepaal je zelf. Je kunt je lening maandelijks aanpassen of opzeggen. De lening moet je na je opleiding altijd terugbetalen, met rente.

Studeren in het buitenland

NL Scholarship

De NL Scholarship wordt gefinancierd door het Nederlandse ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en door Nederlandse onderzoeksinstellingen en Technische Hogescholen. Deze beurs is bedoeld voor studenten die hun studie, stage of onderzoek buiten de Europese Economische Ruimte (EER) willen doen. De beurs bestaat uit een eenmalige bijdrage van €2500.

VSBFonds

Codarts stimuleert de ontwikkeling en verbreding van studenten en alumni. Het VSBFonds stelt elk jaar een aantal beurzen beschikbaar voor studenten die aantoonbaar betrokken zijn bij hun omgeving en die zich graag verder willen ontwikkelen.

DAAD

De uitgebreide DAAD-database biedt een breed overzicht van beurzen en aanvullende informatie voor studenten die interesse hebben in het volgen van cursussen of studeren in Duitsland. Daaronder vallen ook speciale beurzen voor musici en kunstenaars.

Contact studentdecaan

Voor meer informatie of vragen over geld en studiefinanciering kun je contact opnemen met een van de studentendecanen.

Rashida Moentadj                        
M: +31 (0) 6 83 67 63 59
E: decaan@codarts.nl

Claudia de Graaf                         
M: +31 (0) 6 47 50 14 32
E: decaan@codarts.nl

 

Contact International Office

Voor meer informatie of vragen over de NL Scholarship kun je contact opnemen met International Office. 

Asia Ross
E: international@codarts.nl