Pop op de Kaap

Codarts presenteert Pop op de Kaap | Een veelzijdig popfestival met een rauw randje.

Op woensdag 16 mei is het Katendrechtse Deliplein het toneel van Pop op de Kaap. Van singer-songwriter tot elektro, van reggae tot rock en van dance tot funk: ruim 29 Codarts Pop bands spelen de diverse podia op de Kaap, waar zij o.a. hun eigen werk ten gehore brengen. De optredens vinden plaats in onder meer Café de Ouwehoer, Theater Walhalla, Kantine Walhalla en Kopi Soesoe. Op deze laatste locatie verrassen en inspireren kleine, experimentele en gewaagde acts hun publiek. Een divers, verrassend programma met een rauw randje.

Na een jarenlange, roemruchte geschiedenis bonkt nu het nieuwe culturele en creatieve hart van Rotterdam op de Kaap. Dat maakt Katendrecht de uitgelezen locatie voor dit unieke, pure popfestival. Het feest gaat door tot 01.15 uur en entree is gratis.

Pop op de Kaap
16 mei 2018 van 19.00 – 01.15 uur (afterparty tot 03.00 uur), Deliplein Rotterdam
29 uiteenlopende acts van singer/songwriters, elektro, rock, dance, reggae, R&B, funk
Entree is gratis

Pop op de Kaap is onderdeel van Codarts Festival ’18.
Codarts Festival ’18 biedt publiek de gelegenheid om in de maanden mei, juni en juli meer dan 150 (eindexamen)voorstellingen en -concerten bij te wonen op diverse locaties in Rotterdam en net daarbuiten. Nu al genieten van muziek-, theater-, dans- en circuskunstenaars van morgen!