Open Dag Docent Dans 2020

Heb jij de open dag van de bacheloropleiding Docent Dans gemist? Of heb je de open dag wel bijgewoond, maar wil je alles op je gemak nog eens terugkijken? Geen probleem! We hebben hier alle video's en vlogs van de online open dag op 5 december 2020 op een rijtje gezet.

Dit is Codarts Docent Dans

Vlog Docent Dans (jaar 1)

Een kijkje in de week van eerstejaars studenten Docent Dans. Deze vlog is speciaal gemaakt voor de online Open Dag van Codarts Docent Dans op 5 december 2020.

Vlog Docent Dans (jaar 2)

Een kijkje in de week van tweedejaars studenten Docent Dans. Deze vlog is speciaal gemaakt voor de online Open Dag van Codarts Docent Dans op 5 december 2020.

Vlog Docent Dans (jaar 3)

Kijk mee in een week van de derdejaars studenten Docent Dans. Deze vlog is speciaal gemaakt voor de online Open Dag van Codarts Docent Dans op 5 december 2020.

Ben je na het zien van de open dag video’s enthousiast geworden om je aan te melden voor de bachelor Docent Dans? Bekijk hier dan eens de auditieprocedure. Wil je meer weten over het opleidingsprogramma, dan verwijzen we je graag door naar de Docent Dans opleidingspagina.