Meld je aan voor de open dag

Omdat muziek of dans jouw passie is, wil jij straks naar de Havo/vwo voor Muziek en Dans. Op deze middelbare school volg je je muziek- of danslessen – die worden gegeven door docenten van Codarts – binnen het normale dagelijkse rooster. Cool!

Maar hoe ziet je schooltijd er dan precies uit? Laat je tijdens onze open dag op zaterdag 12 december 2020 uitgebreid informeren over de afdeling Muziek of de afdeling Dans en de avo-vakken.

Afdeling Muziek. Je kunt een proefles volgen, een optreden van muziekleerlingen meemaken en een presentatie over de afdeling bijwonen.

Afdeling Dans. Je kunt een meedoe-les volgen, een dansles bekijken en een presentatie over de afdeling bijwonen.

Avo-vakken. Je kunt een kijkje nemen in de ‘gewone’ leslokalen. Daar zijn meerdere docenten van de avo-vakken aanwezig (avo = algemeen vormend onderwijs ofwel de ‘gewone’ schoolvakken). Ook de coördinatoren van de onder- en bovenbouw staan je desgewenst te woord.

Onze school is gehuisvest in het Codarts-gebouw, Kruisplein 26, 3012 CC Rotterdam. Hier vindt op 12 december ook onze open dag plaats. Foto De Schaapjesfabriek.

We verwelkomen je graag op onze open dag op zaterdag 12 december. Vanwege de richtlijnen rondom corona, die we uiteraard strikt opvolgen, kunnen we maar een beperkt aantal bezoekers tegelijk binnenlaten. Daarom vragen we je om ons van tevoren – liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk 4 december – informatie toe te sturen via het aanmeldformulier hieronder. Aan de hand van alle aanmeldingen die we ontvangen, maken we een planning.

Uiterlijk 7 december hoor je van ons op welk tijdstip we je verwachten. In ongeveer 2 uur tijd kun je dan het gehele programma meemaken. Het is goed om te weten dat je één ouder/verzorger mee kunt nemen en dat de kantine in ons gebouw gesloten is. De open dag begint om 9.30 en eindigt om ongeveer 16.30 uur.

#staysafe: we verzoeken je vriendelijk acht te slaan op de routing in ons gebouw en de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen.

Als we heel veel aanmeldingen ontvangen en jij onverhoopt niet langs kunt komen op 12 december, zullen we je een alternatief aanbieden. Daarover ontvang je dan ook verdere informatie.

Met vriendelijke groet,

Sophie Hopman, Tamara Roso, Sander Tetteroo, Sanne Verbogt

Klik/tik op de knop hierboven, beantwoord de vragen en verzend het formulier.

Is iets niet duidelijk? Neem dan contact met ons op via info@hmd.nl.