Auditieprocedure

Om toegelaten te worden tot de bacheloropleiding Muziektheater aan onze hogeschool doe je een toelatingsexamen. Dit examen bestaat uit verschillende onderdelen; een theoretisch en een praktisch gedeelte.

De auditieprocedure ziet er als volgt uit:
– Ronde 1: voorselectie
Je kunt je aanmelden voor de voorselectie via Studielink voor 6 januari 2021. Op maandag 11 januari 2021  krijg je een inlog + instructies over hoe je materiaal upload naar Planet eStream. Je kunt je materiaal dan tot en met maandag 18 januari 2021 uploaden naar Planet eStream. We streven ernaar om woensdag 27 januari 2021 de uitslag te sturen.

– Ronde 2 wordt vanwege de huidige maatregelen ook online gehouden
– Ronde 3 vindt plaats op 12 + 13 maart 2021
– Ronde 4 (finals) vindt plaats op 25 maart 2021

Klik hier om de uitgebreide informatie over de auditieprocedure te downloaden.

Codarts laat slechts een beperkt aantal studenten toe. Studenten die door de eindselectie heen zijn gekomen, zijn in principe toelaatbaar. Als na de audities blijk dat er meer geschikte studenten dan beschikbare plaatsen zijn maakt het hoofd van de studie een nieuwe definitieve selectie. Kandidaten die hier doorheen komen zullen worden geplaatst en ontvangen een aanmeldingspakket. Bekijk hier hoe je je kunt aanmelden via Studielink voor een auditie.

Belangrijk: Ben je officieel toegelaten? Laat dan binnen een maand weten of je daadwerkelijk bij Codarts komt studeren.