Lectoraat Performing Arts Medicine

Het lectoraat Performing Arts Medicine brengt podiumkunsten, sport en wetenschap samen. Het lectoraat richt zich op toegepast wetenschappelijk onderzoek op het terrein van de fysieke en mentale gezondheid van dansers, musici, circusartiesten en sporters, om zo hun prestaties te verbeteren. Met onze online tool monitoren we de gezondheid van ruim 1000 nationale en internationale podiumkunstenaars en atleten. Voor meer informatie kunt u ons mailen op jhstubbe@codarts.nl of bellen naar (+31)(0)6 211 578 21.

Het lectoraat Performing Arts Medicine (lector Janine Stubbe) valt onder de programmalijn Excellence and Wellbeing. Het lectoraat is gestart in 2015 en brengt podiumkunsten, sport, zorg, technologie en wetenschap samen. Het lectoraat richt zich op praktijkgericht onderzoek naar de fysieke en mentale gezondheid van dansers, musici, circusartiesten en sporters om gezondheidsklachten te voorkomen en prestaties te verbeteren.

SAMENWERKING

INTERVIEW
Lees hier het interview met Janine Stubbe van Sport Knowhow XL, informatieplatform voor de zakelijke sportmarkt in Nederland.