Klassieke zang

Kies je voor klassieke zang bij Codarts? Dan ga je in zee met een topteam dat over de hele wereld werkt.

Codarts klassieke zang wil het allerbeste in jou naar boven halen. Daarom heb je bij ons recht op de allerbeste docenten. Bij Codarts delen je docenten hun internationale carrières met hun passie voor lesgeven.

Uniek in Nederland

Tijdens je studie krijg je natuurlijk veel individuele hoofdvakles van je eigen docent. Daarnaast vindt er een wekelijkse interpretatieklas plaats waar je masterclasses krijgt van alle hoofdvakdocenten. Of je nu operaster, koorzanger of docent wilt worden, je zult altijd deel gaan uitmaken van een groter geheel. Codarts biedt je de kans om je vermogen tot excelleren én samenwerken maximaal te ontwikkelen door deelname aan uitdagende projecten zoals opera’s en concerten.

Docententeam

Onze docenten bij Codarts brengen hun expertise met betrekking tot alle aspecten van de zangkunst in praktijk. Zij combineren eeuwenoude methodes met de nieuwste ontwikkelingen en de eigen podium- en les-ervaring. Klik op onderstaande links om onze docenten beter te leren kennen.

Performen

Bij Codarts staat jouw persoonlijke ontwikkeling voorop, zonder daarbij je toekomstige werkveld uit het oog te verliezen. Welke carrière je ook kiest, je zult jezelf maximaal willen presenteren. Daarom volg je, vier jaar lang het vak performen. Alleen in Rotterdam maak je jaarlijks producties met het Codarts Opera*Lab. Zo leer je om wát je te vertellen hebt, ook op een aansprekende manier op je publiek over te brengen.
11357285_568136533326121_1088429127685185761_o

Jouw toekomst

Alles draait om jouw toekomst; om het ontdekken en laten bloeien van jouw unieke talenten. Daarom biedt Codarts je de persoonlijke begeleiding, de bescherming en de beschutting die je nodig hebt om je helemaal over te geven aan het verwezenlijken van je dromen. Want alleen zó ben je over een paar jaar klaar om jouw plaats op het podium te kunnen bepalen en in te nemen.

Meer informatie?

Mail ons via classicalsinging@codarts.nl, of like ons op Facebook.

Ook voor proeflessen of meelopen ben je van harte welkom!
1617269_531411060332002_8258032916840958151_o