Agenda - Codarts

Codarts Festival: Eindexamen Shana (Pop, zang)

woensdag 23 mei 2018

Shana Bossmann studeert af van de bacheloropleiding Zang, afdeling Pop. Het eindexamen is vrij toegankelijk. | Codarts Festival ’18 biedt publiek de gelegenheid om in de maanden mei, juni en juli meer dan 150 (eindexamen)voorstellingen en -concerten bij te wonen op diverse locaties in Rotterdam en net daarbuiten. 

Codarts Festival - Shana Bossmann - zang - pop

Composers Festival

donderdag 24 mei 2018

Op donderdag 24 en 25 mei is het Jurriaanse Kwartier van de Doelen het toneel van het tweedaagse Composers Festival. Tijdens dit jaarlijkse eindexamenfestival laten de studenten van de Codarts compositieafdeling zien waar zij vier jaar aan hebben gewerkt. Dit jaar worden er maar liefst 11 wereldpremières getoond uiteenlopend van klassieke muziek tot wereldmuziek en van minimal music tot expressionistisch. Een zinderende festival waarin de muziek van morgen klinkt.

Line-up: Adam Hakooz, Alex Vansalen, Alberto Granados Reguilón, Elena García Verduras, Eyal Margalit, Leonardo Prieto Dorantes, Remi Inari, Sytze Zeylmaker, Thomas Böttcher en Christine Corwell.  

Composers_Festival_Codarts_Rotterdam

Codarts Festival: Eindexamen Vincent (Pop, gitaar)

donderdag 24 mei 2018

Vincent van Santvoort studeert af van de masteropleiding Gitaar, afdeling Pop. Het eindexamen is vrij toegankelijk voor iedereen. | Codarts Festival ’18 biedt publiek de gelegenheid om in de maanden mei, juni en juli meer dan 150 (eindexamen)voorstellingen en -concerten bij te wonen op diverse locaties in Rotterdam en net daarbuiten. 

Codarts Festival - Vincent van Sandfoort- Gitaar - Pop

Masterclasses Contrabas

vrijdag 25 mei 2018

Onze aankomende hoofdvakdocent contrabas, Luis Cabrera, verzorgt een tweedaagse masterclass die zal worden afgesloten met een recital. Masterclass op 25 mei van 16 tot 20 uur en 1 juni van 10 tot 14 uur. De recital is op 1 juni in Kruisplein (zaal 5.22) om 19.30 uur.

Klassieke_Muziek_Docent_Codarts_Rotterdam

Codarts Festival: Eindexamen Anne (Pop, zang)

maandag 28 mei 2018

Anne Bakker studeert af van de bacheloropleiding Zang, afdeling Pop. Het eindexamen is vrij toegankelijk voor iedereen. | Codarts Festival ’18 biedt publiek de gelegenheid om in de maanden mei, juni en juli meer dan 150 (eindexamen)voorstellingen en -concerten bij te wonen op diverse locaties in Rotterdam en net daarbuiten. 

Codarts Festival - Anne Bakker - Zang Pop

Codarts Kamermuziekconcerten

dinsdag 29 mei 2018

Van een slagwerkduo tot een klassiek pianotrio en van strijkkwartettot koperensembles: op dinsdag 29 mei presenteert Codarts Klassieke Muziek in de Doelen een potpourri van kamermuziek. Een ruime selectie van de beste ensembles laat een divers repertoire horen van kamermuziek door de eeuwen heen. Nieuwsgierig? Of u nu wat tijd over heeft in uw agenda of uitgebreid wilt genieten: de kamermuziekconcerten zijn er zowel voor de fervente klassieke muziekliefhebber als voor de (snelle) ontdekker. Ieder uur start een nieuw blok, loop binnen wanneer u wilt, geniet en ontdek.

Voorspeelavond Havo/vwo voor Muziek en Dans

woensdag 30 mei 2018

De leerlingen van de afdeling Muziek zullen tijdens deze avond een spetterend optreden verzorgen. Laat je verrassen door de verschillende stijlen, van klassiek tot pop!

Voorspeelavond_Havo-vwo_voor_Muziek_en_Dans

Concert Luis Cabrera

vrijdag 1 juni 2018

Onze aankomende hoofdvakdocent contrabas, Luis Cabrera, verzorgt een tweedaagse masterclass die zal worden afgesloten met een recital op 1 juni in Codarts Kruisplein (zaal 5.22) om 19.30 uur.

Klassieke_Muziek_Docent_Codarts_Rotterdam

Rūpa – eindvoorstelling Docent Dans

maandag 4 juni 2018

Beleef de dynamische dansvoorstelling Rūpa – The shape of nature, gecreëerd en gedanst door de studenten van de bacheloropleiding Docent Dans van Codarts Rotterdam. Rūpa staat voor de vier elementen van de natuur: Aarde, Water, Lucht en Vuur. Deze dansers zijn onderdeel van deze elementen en geven met zeggingskracht betekenis aan elke beweging.

Docent Dans - rupa-shape-of-nature

Codarts Festival: Eindexamen Oscar (Pop, bas)

woensdag 6 juni 2018

Oscar Lagerstrom studeert af van de masteropleiding Basgitaar, afdeling Pop. Het eindexamen is vrij toegankelijk voor iedereen. | Codarts Festival ’18 biedt publiek de gelegenheid om in de maanden mei, juni en juli meer dan 150 (eindexamen)voorstellingen en -concerten bij te wonen op diverse locaties in Rotterdam en net daarbuiten. 

Codarts Festival - Oscar Lagerstrom- Bas Pop