Agenda - Codarts

Codarts Festival: Eindexamen Bruno (Jazz, Trombone)

maandag 27 mei 2019

Bruno Valle studeert af van de masteropleiding Trombone, afdeling Jazz. Het eindexamen is vrij toegankelijk. | Codarts Festival biedt publiek de gelegenheid om in de maanden mei, juni en juli meer dan 100 eindexamenconcerten en masterrecitals bij te wonen op diverse locaties in Rotterdam en net daarbuiten. 

Codarts Festival: Eindexamen Suzana (Jazz, zang)

dinsdag 28 mei 2019

Suzana Lașcu studeert af van de masteropleiding Zang, afdeling Jazz. Het eindexamen is vrij toegankelijk. | Codarts Festival biedt publiek de gelegenheid om in de maanden mei, juni en juli meer dan 100 eindexamenconcerten en masterrecitals bij te wonen op diverse locaties in Rotterdam en net daarbuiten.

Kamermuziekconcerten

dinsdag 28 mei 2019

Jaarlijkse openbare examens door Codarts ensembles. Werken van Beethoven, Chausson, Ravel, Dvořák, Prokofiev en anderen. Toegang is gratis, reserveren is niet nodig.

Codarts_Kamermuziek_Examens_Trio XVII

Codarts Festival: Masterrecital Meric (Jazz, zang)

dinsdag 28 mei 2019

Meric Çalişan is masterstudent aan de opleiding Zang, afdeling Jazz. Het concert is vrij toegankelijk. | Codarts Festival biedt publiek de gelegenheid om in de maanden mei, juni en juli meer dan 100 eindexamenconcerten en masterrecitals bij te wonen op diverse locaties in Rotterdam en net daarbuiten. 

Codarts_Festival_Meric_Calisan_Master_Jazz_Vocal

Yellow House the Orange edition

vrijdag 31 mei 2019

Yellow House is een sociaal platform voor studenten en professionals van Codarts die werken en studeren in de Rotterdamse kunstwereld en daarbuiten. Goede muziek en nog beter gezelschap verzekerd!

Yellow_house_ELIA

Codarts Festival: Masterrecital Alkistis (Jazz, zang)

dinsdag 4 juni 2019

Alkistis Lampropoulou is masterstudent aan de opleiding Zang, afdeling Jazz. Het concert is vrij toegankelijk. | Codarts Festival biedt publiek de gelegenheid om in de maanden mei, juni en juli meer dan 100 eindexamenconcerten en masterrecitals bij te wonen op diverse locaties in Rotterdam en net daarbuiten.

Codarts Festival: Eindexamen Joseph (Latin, piano)

dinsdag 4 juni 2019

Joseph Hoang Nguyen studeert af van de bacheloropleiding Piano, afdeling Latin (Wereldmuziek). Het eindexamen is vrij toegankelijk. | Codarts Festival biedt publiek de gelegenheid om in de maanden mei, juni en juli meer dan 100 eindexamenconcerten en masterrecitals bij te wonen op diverse locaties in Rotterdam en net daarbuiten. 

Codarts Festival: Eindexamen Loek (Jazz, saxofoon)

woensdag 5 juni 2019

Loek van de Berg studeert af van de bacheloropleiding Saxofoon, afdeling Jazz. Het eindexamen is vrij toegankelijk. | Codarts Festival biedt publiek de gelegenheid om in de maanden mei, juni en juli meer dan 100 eindexamenconcerten en masterrecitals bij te wonen op diverse locaties in Rotterdam en net daarbuiten. 

loek van den berg

Codarts Festival: Eindexamen Duarte (Jazz, Gitaar)

dinsdag 11 juni 2019

Duarte Cotta studeert af van de bacheloropleiding Gitaar, afdeling Jazz. Het eindexamen is vrij toegankelijk. | Codarts Festival biedt publiek de gelegenheid om in de maanden mei, juni en juli meer dan 100 eindexamenconcerten en masterrecitals bij te wonen op diverse locaties in Rotterdam en net daarbuiten. 

Codarts Festival: Eindexamen Prewien (Wereldmuziek, Indiase zang)

woensdag 12 juni 2019

Prewien Pandohi-Mishre studeert af van de masteropleiding Indiase zang, afdeling Wereldmuziek. Het eindexamen is vrij toegankelijk. | Codarts Festival biedt publiek de gelegenheid om in de maanden mei, juni en juli meer dan 100 eindexamenconcerten en masterrecitals bij te wonen op diverse locaties in Rotterdam en net daarbuiten.