Event agenda

Voorspeelavond Havo/vwo voor Muziek en Dans

woensdag 22 november 2017

De leerlingen van de afdeling Muziek zullen tijdens deze avond een spetterend optreden verzorgen. Laat je verrassen door de verschillende stijlen, van klassiek tot pop!

Voorspeelavond_Havo-vwo_voor_Muziek_en_Dans

Open Nacht Jazz, Pop en Wereldmuziek

donderdag 23 november 2017

Kom de sfeer proeven en maak kennis met de bruisende afdelingen Jazz, Pop en Wereldmuziek in het WMDC! Studenten treden op en staan klaar om je vragen te beantwoorden. Ook kun je kennis maken met de docenten.

Open_Night_Codarts_Jazz_Pop_WorldMusic

Codarts Chamber Choir

zaterdag 25 november 2017

Alle klassieke zangstudenten van brengen in samenwerking met directiestudenten werken ten gehore van Desenclos, Duruflé en Poulenc. Toegang is gratis, aanmelden niet nodig.

Codarts_Chamber_Choir

Open dag Klassieke Muziek, Muziektheater, Docent Muziek

zaterdag 25 november 2017

Muziek is jouw passie, je lust en je leven. Je weet nu al dat je daar straks verder mee wil. Dan ben je bij Codarts aan het juiste adres. Want hier kun je professionele opleidingen volgen op het gebied van klassieke muziek, jazz, pop, wereldmuziek, muziektheater en docent muziek. Kortom, bij Codarts begint jouw toekomst in de muziek.

Open_Day_Codarts_Rotterdam_Music

Open dag Circus

zaterdag 25 november 2017

Circus is jouw passie, je lust en je leven. Je weet nu al dat je daar straks verder mee wil. Dan ben je bij Codarts aan het juiste adres. Want hier kun je van je passie je beroep maken. Op zaterdag 25 november kun je je uitgebreid laten informeren over de bacheloropleiding Circus Arts. Ook kun je de faciliteiten bekijken die Codarts in huis heeft om je een omgeving te bieden waarin je je thuis voelt en waarin je je talent maximaal kunt ontwikkelen. En natuurlijk kun je meedoen aan workshops, met studenten en docenten praten en (circus)presentaties bekijken.

Open_Day_Circus_Codarts_Rotterdam

OPEN DAG HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS (AFDELING MUZIEK)

zaterdag 25 november 2017

Is muziek je passie en wil je dat graag combineren met je middelbare school? Dat kan bij Codarts, aan de Havo/vwo voor Muziek en Dans. Tijdens de open dag staan leerlingen en docenten klaar om al je vragen te beantwoorden! Ook kun je genieten van verschillende optredens van misschien wel je toekomstige schoolgenoten!

Open_Dag_Codarts_Rotterdam_Havo_vwo_Muziek_Dans

VO Nascholing: Kunstvak & Onderzoek

dinsdag 28 november 2017

Nascholing speciaal voor professionals uit het voortgezet onderwijs. Tijdens deze multidisciplinaire studiedag krijg je voorbeelden van onderzoekmethodieken aangereikt, ervaar je het zelf in workshops en verdiep je jouw kennis over onderzoek in de kunstvakken.

Codarts Dans & pianiste Vicky Chow

maandag 4 december 2017

De danstalenten van Codarts gaan de uitdaging aan en dansen op geïmproviseerde muziek in samenwerking met de Canadese pianiste Vicky Chow, voorvechtster van moderne muziek.

Concert_Vicky_Chow_and_Codarts_Dans

Open Dag Dans en Docent Dans

zaterdag 9 december 2017

Docenten en studenten van de opleiding Dans en Docent Dans staan klaar om je alle informatie te geven die jij nodig hebt om een goede keus te kunnen maken. Geniet ook van verschillende optredens van onze studenten.

Open_Day_Dance_Codarts_Rotterdam

Open Dag Havo/vwo voor Muziek en Dans (afdeling Dans)

zaterdag 9 december 2017

Dans is je passie, en daar wil je je ook op focussen tijdens je middelbare schooltijd? Dan kan bij Codarts, aan de Havo/vwo voor Muziek en Dans! Tijdens de open dag vertellen leerlingen en docenten je alles wat je wil weten. Geniet ondertussen van verschillende optredens!

Open_dag_Codarts_Rotterdam_Havo_vwo_Dans