Event agenda

Cirque Mania – Codarts Circus Arts

zaterdag 30 september 2017

Een handgeplukte selectie van pas afgestudeerden en toptalenten van Codarts Circus Arts. Zij presenteren zich met hun eigen solo’s. Spot de nieuwe generatie eigenzinnige circusmakers!

Codarts_Circus_Arts

Symposium ‘Oefening baart Kunst’

zaterdag 30 september 2017

In nauwe samenwerking met Codarts organiseert de Nederlandse Vereniging voor Dans- en Muziek Geneeskunde (NVDMG) op zaterdag 30 september 2017 de 7e editie van het symposium Oefening baart Kunst.   Het NDVMG organiseert driejaarlijks medisch-wetenschappelijke symposia waarin wetenschappelijke presentaties worden afgewisseld met artistieke intermezzi.

Student_Life_algemeen_Codarts_Rotterdam

Codarts op Het Nederlandse Dansdagen Gala

vrijdag 6 oktober 2017

Werk van prominente en aanstormende choreografen en gezelschappen. Bovendien worden deze avond de Prijzen van de Nederlandse Dansdagen en de Zwanen uitgereikt. Het feestelijke programma is een kleurrijk palet van dansfragmenten en een viering van de prestaties binnen het Nederlandse dansveld. Codarts treedt deze avond op met fragmenten van Bella Figura, van Jiří Kylián.

TOTM_2018_Codarts_Rotterdam_Vrijthof

Huiskamerconcerten + lezingen

zondag 8 oktober 2017

Studenten van Codarts Rotterdam verzorgen met studenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag huiskamerconcerten met bijpassende lezingen door wetenschappers van de TU Delft en IHE op bijzondere historische locaties aan de Oude Delft.

Oude_Delft_Kamermuziek_Lezingen_2017_Codarts_Rotterdam

Pianomarathon

zaterdag 14 oktober 2017

Studenten van de Codarts-pianoafdeling – de pianisten van morgen! – verzorgen een verbluffende Pianomarathon in de Jurriaanse Zaal in de Doelen. Ze zetten Sergej Prokofjev en diens briljante korte pianostukken in de spotlights.

Pianomarathon_Codarts_Rotterdam_Doelen_2017

Dance Therapy Introduction Week

maandag 16 oktober 2017

The Dance Therapy Master of Codarts offers a 5 days intensive introduction course in dance therapy which will consist of experiential work and lectures on different approaches of dance therapy.

This intensive introduction week is open to anybody with an interest in dance therapy and with a willingness to physically engage and explore.

Introduction_Week_Dance_Therapy_Codarts_Rotterdam

Introductiecursus Muziektherapie

woensdag 18 oktober 2017

The Master of Music Therapy organiseert een driedaagse introductiecursus in muziektherapie die bestaat uit ervaringsgericht werk en lezingen over diverse benaderingen van muziektherapie.

Musical meets Opera

zaterdag 11 november 2017

Avondvullend programma met de mooiste musicalsongs en operafragmenten. Uitgevoerd door het Rotterdams Philharmonisch Orkest met medewerking van een vocale sterrencast uit de musical- en operawereld én talenten van Codarts Muziektheater.

 

Koor_Muziektheater_Codarts_Rotterdam_Foto_Marcel_van_Oostrom

Musical meets Opera

zondag 12 november 2017

Avondvullend programma met de mooiste musicalsongs en operafragmenten. Uitgevoerd door het Rotterdams Philharmonisch Orkest met medewerking van een vocale sterrencast uit de musical- en operawereld én talenten van Codarts Muziektheater.

 

Koor_Muziektheater_Codarts_Rotterdam_Foto_Marcel_van_Oostrom

Open Nacht Jazz, Pop en Wereldmuziek

donderdag 23 november 2017

Kom de sfeer proeven en maak kennis met de bruisende afdelingen Jazz, Pop en Wereldmuziek in het WMDC! Studenten treden op en staan klaar om je vragen te beantwoorden. Ook kun je kennis maken met de docenten.

Open_Night_Codarts_Jazz_Pop_WorldMusic