Agenda - Codarts

Piano-estafette

zaterdag 2 november 2019

Dit jaar spelen de pianostudenten van Codarts composities van vrouwelijke componisten uit de Romantiek en 20eEeuw. Een fraaie combinatie met composities van o.a. Amy Beach, Clara Schumann en Lili Boulanger.

Open dag Circus Arts

zaterdag 23 november 2019

Circus is jouw passie, je lust en je leven. Je weet nu al dat je daar straks verder mee wil. Dan ben je bij Codarts aan het juiste adres. Want hier kun je van je passie je beroep maken. Op de Open dag kun je je uitgebreid laten informeren over de bacheloropleiding en de vooropleiding Circus Arts. Er is ook een informatiestand van de Master Choreografie.

Codarts_Open_Dag_Circus_Arts

Open nacht Jazz, Pop & Wereldmuziek

donderdag 28 november 2019

Jij weet dat je naar het conservatorium wil omdat muziek jouw passie is en je daarin carrière wilt maken. Dan ben je bij Codarts aan het juiste adres. Tijdens de Open Nacht van Jazz, Pop & Wereldmuziek kun je je uitgebreid laten informeren over de studie, de mensen en de stad.

Codarts_Open_Nacht_Jazz_Pop_Wereldmuziek

Open dag Muziektheater

zaterdag 30 november 2019

De kunstvakopleiding waar de ontmoeting tussen muziek en theater centraal staat. Tijdens de open dag kun je tijdens diverse korte voorstellingen en presentaties kijken, luisteren en ervaren wat Codarts Muziektheater in huis heeft. Ook zijn er Meet & Greets met studenten en is er informatie verkrijgbaar over de audities (eveneens voor de vooropleiding).

Open dag Codarts Muziektheater

Songs of the universe

maandag 2 december 2019

Is muziek een universele taal? En hoe universeel is de mens? Componist Matthew Whittall onderzocht deze vragen aan de hand van de muziek van Bach. Choreografen Ton Simons & Marta Reigh Torres vertaalden dit naar een unieke choreografie uitgevoerd door dansstudenten van Codarts.

Open dag Dans

zaterdag 7 december 2019

Dans is je passie, je leven. Weet je al dat je wilt blijven dansen en je vaardigheden wilt ontwikkelen tot een professioneel niveau. Of dat nu als uitvoerend danser of als dansdocent is. Dan is Codarts de juiste plaats voor jou. De Open dag Dans is ook voor geïnteresseerden in de Vooropleidingen Dans en de Master Choreografie.

Codarts_Open_Day_Dance

Open dag Havo/vwo voor Muziek en Dans

zaterdag 7 december 2019

Omdat Muziek of Dans jouw passie is, wil jij daar later mee verder. Tijdens je middelbare schooltijd wil je met klasgenoten optrekken die daar hetzelfde over denken en wil je alvast lessen volgen van docenten van Codarts. Maar hoe ziet zo’n schooltijd er dan precies uit? Laat je uitgebreid informeren over de afdeling Muziek of Dans tijdens de Open dag van de Havo/vwo voor Muziek en Dans.

Open Dag HMD

Open avond Klassieke Muziek

vrijdag 13 december 2019

Ontmoet studenten die voor dezelfde keuze stonden en praat met docenten die hun kennis en ervaring willen delen om jouw ambities waar te maken. Zo kom je er het beste achter wat er precies van je verwacht wordt tijdens het toelatingsexamen, hoeveel contacturen er zijn, waar je kunt repeteren tijdens je studie, en nog veel meer over studeren aan Codarts!

Codarts_Open_Avond_Klassieke_Muziek_Docent_Muziek

Open avond Docent Muziek

vrijdag 13 december 2019

Draag jij jouw liefde voor muziek graag over op anderen? En wil je jouw instrument op het hoogste niveau beheersen? Dan ben je bij Codarts aan het juiste adres. Tijdens de Open avond van Docent Muziek kun je je uitgebreid laten informeren over de studie, de mensen en de stad.

Docent_Muziek_Teacher_Codarts_Rotterdam

Informatiedag Master Arts Therapies

zaterdag 18 januari 2020

Deze dag is voor diegenen die al een bachelordiploma hebben behaald en overwegen om toelating te doen voor de master Danstherapie of Muziektherapie. Op de informatiedag worden workshops georganiseerd, die een goed beeld geven van het masterprogramma.