Docent Dans Dag (18 april ’19)

Op donderdag 18 april a.s. organiseren wij de eerste editie van de Docent Dans Dag. Het programma bestaat uit meerdere onderdelen. U bent van harte welkom bij alle onderdelen maar mocht dit niet lukken, dan kunt u zich ook inschrijven voor losse onderdelen. (let op: deze dag is alleen bedoeld voor alleen voor alumni en werkveld).

11:00-11:30 Presentatie Vooropleidingen dans Codarts
Door: Anette Rietveld
De vooropleidingen van de dansafdeling van Codarts kennen een lange traditie. Met de komst van 2 nieuwe coördinatoren is het tijd om bij te praten. Talentscout Anette Rietveld neemt u mee langs diverse vooropleidingslessen. Vragen vanuit het werkveld zijn welkom.

11:30-12:00 Dragon Dens: DD2
Tweedejaarsstudenten van de bachelor Docent Dans gaan voor u innovatieve ideeën presenteren die een antwoord moeten geven op de actualiteiten uit het werkveld. OPROEP: Heeft u een ‘probleem’ of ‘uitdaging’ waar u een oplossing voor zoekt? Geef het door vóór 4 april a.s.! Wie weet komen de studenten met de ultieme oplossing!

12:00-12:30 China en Zuid-Afrika
De derdejaarsstudenten zijn begin maart op reis geweest naar Guangzhou (China) en Kaapstad (Zuid-Afrika). Zij hebben gewerkt met kinderen en mensen met een beperking. Graag delen zij deze bijzondere ervaringen met u.

* LUNCH * 12:30-13:30 (alleen in combinatie met andere programmaonderdelen)

13:30-15:00 Workshop o.l.v. Jordy Dik, Tiuri en DD1
DD1 heeft gewerkt met o.a. Tiuri : een theaterwerkplaats uit Roosendaal.
GameChangers is een performatieve ontmoeting die gaat over de esthethiek van het samenkomen, de vrijheid om te blijven spelen en het gemak waarin wij verandering kunnen stimuleren in onszelf, elkaar en de wereld om ons heen. Op een bewegelijke, inclusieve en ontluikende manier zal eenieder kunnen ontdekken hoe zij op dit moment in het spel des levens staat. Er zit een GameChanger in ons allemaal!

15:00-17:00 Jaarlijks alumni-/werkveldoverleg
Wij gaan graag in gesprek met het werkveld en DD-alumni over de ontwikkelingen binnen en buiten Codarts. Voor dit jaar staan er weer mooie punten voor ons klaar om te bespreken. En we staan ook open voor suggesties van jullie kant!

17:00-19:00 Drankje & hapje (soep en broodje bij bezoek aan de choreografen-avond)

19:00-20:00 Choreografen-avond
Op deze avond laten DD1-DD2 en DD4 werk zien dat is gemaakt voor de eindvoorstelling door de choreografen (DD1) (DD2) en (DD4).
Tijdens deze try-out worden de studenten beoordeeld op hun uitvoeringspraktijk.

Meld je hier aan.