Openbare examenconcerten ’22

Ruim 100 concerten van Codarts bezetten in juni en juli diverse podia in Rotterdam. De Codarts studenten zullen ook dit jaar live spelen tijdens de openbaar te bezoeken examens: hét evenement waar de artiesten van de toekomst hun passie, talent en al het geleerde ten gehore brengen. Rotterdam is het podium, de stad is het publiek. Tijdens deze voordrachten spelen Codarts eindexamenkandidaten, die nog maar één stap verwijderd zijn van een professionele carrière. Ook treden onze masterstudenten op, die al met één been in het artiestenleven staan. Tijdens de voorstellingen kan de bezoeker dan ook rekenen op muziek van het allerhoogste niveau.

Maak kennis met dé kunstenaars van morgen
Verwacht shows die prikkelen, verbazen en verwonderen. Van klassieke muziek tot jazz, van pop tot wereldmuziek: artiesten overtreffen zichzelf. De grote variëteit en het immense aanbod bieden zowel de kunstliefhebber als het nieuwsgierige uitgaanspubliek een uitgelezen kans om kennis te maken met muzikanten van morgen. De openbare examens vinden in juni en juli plaats op diverse locaties in Rotterdam en net daarbuiten.

Bekijk het volledige overzicht in het bestand hieronder.
Overige programma overzichten volgen nog.

NOTE: Ivm met wijzigingen in aanvangstijd en locaties adviseren wij om vooraf contact op te nemen met ASC via asc@codarts.nl of +31 10 217 10 20