Codarts Rotterdamhttps://www.codarts.nl/typo3conf/ext/codarts_sitepackage/Resources/Public/Images/logo_Codarts.svg

TOTM Tour 2023: Zeist

20:15
Theater Figi, Zeist
Dans

TOTM Tour 2023: Zeist

Talent On The Move is een aanstekelijke, hartverwarmende dansvoorstelling op het hoogste niveau, waarbij de passie en energie van het podium afspatten. In samenwerking met Holland Dance Festival.

Ook dit seizoen kun je weer genieten van (een selectie van) het beste wat de hedendaagse dans te bieden heeft – van solo’s en duetten, groepswerken, bestaand repertoire van internationale topchoreografen, maar ook nieuwe choreografieën van aanstormende talenten die speciaal voor de dansers van Codarts Dance Company zijn gecreëerd. ‘Talent On The Move’ is een aanstekelijke en zeer afwisselende dansshow op het hoogste niveau, waarbij passie en energie van het podium afspatten: ieder jaar weer, maar ieder jaar weer anders!

De jaarlijkse tournee van ‘Talent On The Move’ is een gezamenlijk initiatief van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam. Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam bieden jong toptalent graag een landelijk podium, een initiatief dat afgelopen jaar ook op veel bijval van minister van Cultuur Ingrid van Engelshoven kon rekenen. Door ‘Talent On The Move’ kunnen de dansers uitgebreide, noodzakelijke toneelervaring opdoen, want jaarlijks is het programma in ongeveer dertig steden in Nederland te zien.

“It is easy to see how Holland maintains its position as a world leader in contemporary dance (…) I would be hard pressed to find even the mildest criticism of any aspect of the evening’s performance. It was all brilliant.”

– Arts Talk Magazine