Codarts Rotterdamhttps://www.codarts.nl/typo3conf/ext/codarts_sitepackage/Resources/Public/Images/logo_Codarts.svg

Steef O. Show met Codarts Symphony Orchestra

nog niet bekend
Oude Luxor Theater
Klassieke-Muziek

Steef O. Show met Codarts Symphony Orchestra

Wegens groot succes terug! (Her)beleef de hit van O. 2022 in het oude Luxor Theater: Steefs O. Show. Opera en cabaret lijken twee totaal verschillende werelden, maar niets is minder waar

De twee kunstvormen worden samengesmolten tot een bonte revue vol meeslepende aria’s, tranentrekkende duetten, spectaculaire decors en héél véél humor.

In een feest der herkenning, samen met een 70-koppig orkest van het Codarts Symphony Orchestra, een ijzersterke cast en gastoptredens van Alex Klaasen en Brigitte Kaandorp, brengt de voorstelling beroemde stukken uit de opera en operette. Van Die Fledermaus tot een kartonnen ballet tot De Parelvissers, alles komt langs in deze bonte revue. Steefs O. Show laat zien dat opera veel toegankelijker en minder serieus is dan misschien gedacht wordt.

Koop nu een dagticket of passe-partout voor O. 2023 en krijg dit voorjaar als eerste de kans tickets te bestellen. Losse tickets voor deze voorstelling zijn vanaf begin april verkrijgbaar. Wil je op de hoogte blijven van de laatste festival (kaartverkoop) updates? Schrijf je in voor de O. nieuwsbrief of volg ons op social media!