Collegevoorzitter Wilma Franchimon vertrekt per 10 oktober

Per 10 oktober zal collegevoorzitter Wilma Franchimon kunsthogeschool Codarts Rotterdam verlaten. Na 8 jaar werkzaam te zijn geweest als bestuurder wil Wilma nieuwe uitdagingen aangaan in de cultuur en politiek. 

Wilma heeft de afgelopen jaren met veel plezier en passie de rol van collegevoorzitter vervuld. In die periode heeft zij samen met collega’s, studenten en partners gewerkt aan de innovatie van de opleidingen, inter- en transdisciplinair onderwijs en onderzoek en een stevig netwerk. De baanbrekende samenwerking Rotterdam Arts & Sciences Lab met de Erasmus Universiteit Rotterdam en Willem de Kooning Academie/Hogeschool Rotterdam getuigt hiervan. Ook de nieuwe ontwikkelingen Cultuur&Campus en de verdere en intensievere samenwerking met de Willem de Kooning Academie/Hogeschool Rotterdam laten zien dat Wilma durft te kijken naar de toekomst.  

De Raad van Toezicht is Wilma zeer erkentelijk voor haar inzet en grote betrokkenheid.