Incubator 2022

Van maandag 28 maart tot en met vrijdag 1 april vindt Codarts’ hogeschoolbrede projectweek Incubator 2022 plaats. Tijdens deze week worden de circa 500 deelnemende studenten van alle opleidingen (muziek, dans en circus) uitgedaagd om nieuw, anders en opwindend werk te maken. Ze leren zo te creëren, te experimenteren, samen te werken, te innoveren, samen te stellen, outside the box te denken en vooral veel plezier te hebben.

Deze week gaat niet zozeer over ‘je best doen’, het gaat om het proces. De studenten werken in gemixte groepen aan in totaal 50, door henzelf aangedragen projecten. Dat doen ze op 50 inspirerende locaties door heel Rotterdam – van kerk tot kantoor en van Kunstinstituut Melly tot Museum Boijmans Van Beuningen. Ze worden daarbij begeleid door externe coaches en ondersteund door een groot team productiemedewerkers van Codarts.

Op de slotdag vindt op de locaties een presentatie plaats van de ‘producten’ die de week heeft opgeleverd.