Acht talenten ontvangen stipendium van Vrienden

Tijdens de officiële opening gisteren van het collegejaar 2020-2021 – een feestelijke online liveshow vanuit drie locaties – maakte de voorzitter van de Vrienden van Codarts, Lex van Deudekom, bekend welke excellente talenten dit jaar een stipendium ontvangen van de stichting. Dat zijn, in alfabetische volgorde:

Francesca Ajossa (orgel, Klassieke Muziek), Federico Altare (fluit, Klassieke Muziek), Benjamin de Boer (contrabas en compositie, Creative Performer), Carlos Dadín Domínguez (fluit, Wereldmuziek), Jose Minarro Sánchez (slagwerk, Klassieke Muziek), Valentina Pennisi (klarinet, Klassieke Muziek), Ricardo Silva (mondharmonica, Jazz) en Zheng Sun (erhu en zhonghu, Wereldmuziek).

Gefeliciteerd!

Foto: Onder anderen Federico Altare en Valentina Pennisi traden op tijdens de liveshow.