Diploma-uitreiking Bachelor Dans 2020

De dag van de diploma-uitreiking is altijd bijzonder, maar in 2020 nog meer! Via Zoom hebben vijfentwintig Bachelor Dans-studenten, waarvan de meesten in het buitenland, de uitreiking gevierd. Met warme woorden van docenten, mooie filmportretten van iedere student en een gezamenlijke toast!

Caroline Harder, Hoofd van de Dansafdeling, leidde de online ceremonie. In haar speech zei ze: ‘Dit is geen makkelijke tijd om af te studeren, alles is erg onzeker. Echter, de danswereld heeft wel vaker voor hete vuren gestaan en ook daar zijn we doorheen gekomen. Jullie hebben de vaardigheden om hiermee om te gaan. Jullie zijn sterke, veelzijdige dansers. Dit diploma is het tastbare bewijs daarvan. We zijn ervan overtuigd dat jullie allemaal je eigen weg vinden in de danswereld. We verheugen ons er enorm op om jullie te zien optreden. Gefeliciteerd!’

Bachelor Dans lichting 2020

 • Charles Antoni
 • Kevin Beyer
 • Line Branchereau
 • Noemi Calzavara
 • Siva Canbazoglu
 • Luca Cappai
 • Patricija Crnkovic
 • Alex Fuster Guillen
 • Alessandro Galati
 • Anna Helmich
 • Jon Ipiña Aparicio
 • Tomás Lopes
 • Arnika Matko Juvančič
 • Jasiu Moczulski
 • Yuno Muto
 • Elena Nielsen
 • Reiko Ohta
 • Flavio Quisisana
 • Gonçalo dos Reis
 • Romane Ruggiero
 • Eduarda Santos
 • Elvedin Siljdedic
 • Dora Stepušin
 • Carolina Verra
 • Isaiah Wilson