CODARTS POP – BACKING VOCALS EXAMEN I.S.M. MARTIN VAN DER STARRE (VIDEO)

Door de Covid-19 Lock down, is dit jaar het “backing vocals” examen van de Codarts Popafdeling, net een beetje anders vormgegeven. In plaats van een live opreden, in samenwerking met Martin van der Starre, hebben de studenten dit jaar alle achtergrondpartijen vanuit huis ingezongen. En het resultaat mag er wezen!

Met dank aan:

Jane Loois for helping with the arrangements and the coaching.
Michel van Schie for the audio mix.
Bart Wijtman for the video edit.
Simone Roerade for organizing the project

Band:

Charlotte Hebels on keys, Dominggus Pfaff on guitar, Wieger Dijkstra on drums and Steven Scheffer on bass.

Backing vocals:

Flor van Damme, Lauren Chiu, Valeria Gómez Sánchez, Thomas Scherder, Ella Wijnen, Julia Schutten, Marie van de Velde, Philippine Corporaal, Alisa van der Wagt, Linda Ruseniece, Romy Laarhoven and Maik IJpelaar.

Bekijk meer video’s van Codarts Pop op het Youtube-kanaal van Codarts Rotterdam.