NIEUWE FUNCTIE SAMUEL WUERSTEN

Samuel_WuerstenNa negen jaar directeurschap van de dansopleidingen en tien jaar lidmaatschap van het College van Bestuur van Codarts Rotterdam, zet Samuel Wuersten per 1 september 2019 zijn langjarige verbintenis met de hogeschool voor de kunsten voort als Directeur Codarts (inter)nationale betrekkingen en ondernemerschap.

In deze nieuwe functie gaat Samuel Wuersten zich richten op de verbinding van Codarts met de buitenwereld en het werkveld. Andere aandachtsgebieden zijn het ondernemerschap, de internationale netwerkontwikkeling, de scouting en het realiseren van speciale projecten met als doel, Codarts-studenten en Codarts als instituut meer zichtbaarheid te geven. Zonder meer zullen zijn langjarige ervaring, zijn eigen gemengde beroepspraktijk en de bijhorende netwerken uitstekend bij de invulling van zijn nieuwe functie van pas komen.

Sinds zijn aantreden bij Codarts in september 2000 is hij ook steeds artistiek en algemeen directeur van het Holland Dance Festival in Den Haag geweest. Samuel Wuersten is van plan zijn
werkzaamheden voor Codarts Rotterdam te blijven combineren met zijn functie bij het Holland Dance Festival.