Nieuwe uitdaging voor Anouk Beugels

De afgelopen jaren heeft Anouk Beugels zich met passie ingezet voor de afdeling Muziektheater van Codarts. In deze periode is er veel bereikt: de afdeling heeft een duidelijk profiel gekregen en er is een sterke band met het werkveld gecreƫerd. In goed overleg met het College van Bestuur (CvB) heeft Anouk het besluit genomen na 10 jaar een nieuwe stap te zetten. Anouk is van plan om zich in de toekomst onder meer te gaan richten op het regisseren van (muziektheater)voorstellingen. Het CvB wil Anouk van harte danken voor al haar inzet en wenst haar succes in haar volgende stap, een verrijking van de theaterwereld!

Anouk zal volgende maand nog de Show and Tell regisseren, die op 26, 27 en 29 juni in respectievelijk het oude Luxor Theater en Theater de Meervaart te zien zal zijn.