Circusalumni in de prijzen

Tijdens de elfde editie van Young Stage in Basel – het grootste internationale circusfestival in Zwitserland en één van de belangrijkste festivals wereldwijd – was Codarts Circus Arts opvallend goed vertegenwoordigd.

Tall Tales Acrobatics en het duo Aramelo speelden op 11 en 12 mei in het openluchtprogramma. Van 10 t/m 14 mei toonden David Eisele, Milena Beneke, Christopher Hartwig en Elias Oechner hun acts in de internationale competitie.

Elias Oechsner werd met zijn virtuoze en humoristische objectmanipulatie-act samen met Winston Fuenmayor met een bronzen trofee bekroond.

De act van Milena Beneke en Christopher Hartwig ontving drie werkveldprijzen inclusief de daaraan verbonden optredens.

Jan Daems, de artistiek coördinator van Codarts Circus Arts, was jurylid in Basel. In een panelgesprek voor professionals vertelde hij over (de feedbackmethode van) Codarts Circus Arts.

Op 21 en 22 juni komt Nadja Hauser, directrice van Young Stage, naar Rotterdam. Zij neemt zitting in de jury van Take Off #10, de voorstelling met de individuele afstudeeracts van de huidige vierdejaarsstudenten.

Codarts_Circus_Alumnus_Elias_Oechsner

Elias Oechsner

Codarts_Circus_Alumni_Milena_Christopher

Milena & Christopher

Codarts_Circus_Alumnus_David_Eisele

David Eisele