Agenda - Codarts

Codarts Festival: Eindexamen Liyuan (Klassieke Muziek, viool)

donderdag 21 juni 2018

Liyuan Lin studeert af van de bacheloropleiding Viool, afdeling Klassieke Muziek. Het eindexamen is vrij toegankelijk voor iedereen. | Codarts Festival ’18 biedt publiek de gelegenheid om in de maanden mei, juni en juli meer dan 150 (eindexamen)voorstellingen en -concerten bij te wonen op diverse locaties in Rotterdam en net daarbuiten. 

Codarts_Rotterdam_Codarts-Festival_classicalmusic

Codarts Festival: Eindexamen Karen (Klassieke Muziek, viool)

donderdag 21 juni 2018

Karen Su studeert af van de bacheloropleiding Viool, afdeling Klassieke Muziek. Het eindexamen is vrij toegankelijk voor iedereen. | Codarts Festival ’18 biedt publiek de gelegenheid om in de maanden mei, juni en juli meer dan 150 (eindexamen)voorstellingen en -concerten bij te wonen op diverse locaties in Rotterdam en net daarbuiten. 

Codarts_Rotterdam_Codarts-Festival_classicalmusic

Codarts Festival: Masterrecital Raven (Klassieke muziek, viool)

donderdag 21 juni 2018

Raven Mischke studeert aan de masteropleiding Viool, afdeling Klassieke muziek. Het concert is vrij toegankelijk voor iedereen. | Codarts Festival ’18 biedt publiek de gelegenheid om in de maanden mei, juni en juli meer dan 150 (eindexamen)voorstellingen en -concerten bij te wonen op diverse locaties in Rotterdam en net daarbuiten. 

CodartsRotterdam_Codarts-Festival_MR-classicalmusic

Codarts Festival: Eindexamen Daniel (Jazz, Trompet)

donderdag 21 juni 2018

Daniel Clason studeert af van de bacheloropleiding Trompet, afdeling Jazz. Het eindexamen is vrij toegankelijk voor iedereen. | Codarts Festival ’18 biedt publiek de gelegenheid om in de maanden mei, juni en juli meer dan 150 (eindexamen)voorstellingen en -concerten bij te wonen op diverse locaties in Rotterdam en net daarbuiten. 

Codarts Festival - Daniel Clason - Jazz, trompetjpg

Codarts Festival: Masterrecital Marta (Latin, Cello)

donderdag 21 juni 2018

Marta Gonzalez Perez studeert aan de masteropleiding Cello, afdeling Latin. Het concert is vrij toegankelijk voor iedereen. | Codarts Festival ’18 biedt publiek de gelegenheid om in de maanden mei, juni en juli meer dan 150 (eindexamen)voorstellingen en -concerten bij te wonen op diverse locaties in Rotterdam en net daarbuiten. 

CodartsRotterdam_Codarts-Festival_MR-world-music

Codarts Festival: Eindexamen Myrto (Klassieke Muziek, viool)

donderdag 21 juni 2018

Myrto Moraitou studeert af van de bacheloropleiding Viool, afdeling Klassieke Muziek. Het eindexamen is vrij toegankelijk voor iedereen. | Codarts Festival ’18 biedt publiek de gelegenheid om in de maanden mei, juni en juli meer dan 150 (eindexamen)voorstellingen en -concerten bij te wonen op diverse locaties in Rotterdam en net daarbuiten. 

Codarts_Rotterdam_Codarts-Festival_classicalmusic

Codarts Festival: Eindexamen William (Latin, fluit)

donderdag 21 juni 2018

William Davison studeert af van de opleiding Fluit, afdeling Latin. Het eindexamen is vrij toegankelijk voor iedereen. | Codarts Festival ’18 biedt publiek de gelegenheid om in de maanden mei, juni en juli meer dan 150 (eindexamen)voorstellingen en -concerten bij te wonen op diverse locaties in Rotterdam en net daarbuiten. 

Codarts_Rotterdam_Codarts-Festival_worldmusic

Circus Arts: Take Off #9

vrijdag 22 juni 2018

Tijdens deze laatste voorstelling laten alle vierdejaarsstudenten met solo-acts hun specialisatie zien. Door intensieve en individuele coaching zijn de acts van het hoogste niveau.

Codarts_Circus_Arts_Graduation_Solo_Foto_Marcel_van_Oostrom

Eigen werk dans + TOTM

vrijdag 22 juni 2018

Een afwisselende avond uit voor danskenners én dansontdekkers. De dansafdeling van Codarts heeft zich ontwikkeld tot één van de meest vooraanstaande instituten voor eigentijdse dans in Europa. De avond start met een Eigen Werk-voorstelling van de studenten.  Daarna nemen (om 20:30 uur) vijfentwintig talenten het publiek in Talent on the Move mee op een sprankelende dansreis in een gevarieerd programma van gerenommeerde en aankomende choreografen.

Codarts_Dans_Korzo_2018-Fotograaf_Marcel_van_Oostrom

Codarts Festival: Eindexamen Frank (Jazz, saxofoon)

vrijdag 22 juni 2018

Frank Groenendijk studeert af van de bacheloropleiding Saxofoon, afdeling Jazz. Het eindexamen is vrij toegankelijk voor iedereen. | Codarts Festival ’18 biedt publiek de gelegenheid om in de maanden mei, juni en juli meer dan 150 (eindexamen)voorstellingen en -concerten bij te wonen op diverse locaties in Rotterdam en net daarbuiten.

Codarts Festival - Frank Groenendijk - Saxofoon Jazz